zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ku
ku
0 15.08.2015 16:47:27

Sunsi na Veliki Planini dvigovali timski duh (foto)

Arsen Perić
Helios Sunsi, ki so za novo sezono prvi oblikovali ekipo in tudi prvi pričeli s pripravami, so se v sklopu priprav dva dni mudili na Veliki planini.

Da bi bile priprave na novo sezono karseda uspešne, so v vodstvu kluba sklenili, da že v začetku poskrbijo za to, da se igralci med seboj spoznajo, zbližajo in začutijo timsko pripadnost. S tem namenom so se z vodstvom kluba in vodstvom glavnega sponzorja podali na pohod na Veliko planino, ki za igralce pomeni nekoliko drugačen kondicijski trening.

Na Veliki planini so sledile nekatere bolj družabne aktivnosti, popestrene z glasbo, svojo podporo klubu in igralcem pa je s svojo prisotnostjo izkazal tudi domžalski župan Toni Dragar. Župan je Sunse presenetil z glasbenim ansamblom in tako poskrbel za še boljše vzdušje. "Da bi Sunsi v tej sezoni res napravili maksimalen rezultat, potrebujejo čim več pozitivne energije iz svojega okolja. Spodbujali jih bomo in goreče navijali, in v novi sezoni bo tudi sreča na naši strani. Odlično vzdušje z začetka priprav in prijetnega druženja na Veliki planini se mora zdaj samo še nadaljevati," je po dvodnevnem druženju povedal Toni Dragar.



"To leto bomo že od začetka naredili vse mogoče, da bodo fantje med sezono tako fizično kot mentalno pripravljeni in usmerjeni na zmago. Že lansko leto smo videli, kako pomembno je, da se člani ekipe spoznajo in se lahko nato hitreje ujamejo tudi v igri," je povedal Aleš Klavžar, predsednik Sunsov.

Priprave na sezono so se šele dobro pričele in bodo v nadaljevanju vedno bolj intenzivne, odvijale pa se bodo tako doma kot v tujini.

Članki iz rubrike