franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
2 19.12.2023 06:47:51

Dončić je vroč kot še nikoli, Dallas pa ... To, kar se je zgodilo proti Denverju, močno skrbi! (video)

Profimedia
Dallas se je v noči na torek pomeril z aktualnim prvakom lige NBA, Denverjem.

Oslabljeni košarkarji Dallas Mavericks, katerih prvi zvezdnik je Slovenec Luka Dončić, so tokrat gostovali pri Denver Nuggets. Branilci naslova so slavili visoko zmago s 130:104, čeprav je bil Dončić najboljši košarkar večera z 38 točkami, 11 skoki in osmimi podajami.

Pri Dallasu so v ekipi zaradi poškodb manjkali številni pomembni košarkarji. Kyrie Irving, Josh Green, Maxi Kleber in Dereck Lively II., tako da bi brez razpoloženega Dončića, ki je 22 od svojih skupaj 38 točk dosegel v drugi tretjini, Dallas proti prvakom doživel še precej hujši poraz. Še enkrat več se je izkazalo, da ne glede na to, kako vroč je trenutno Dončić, sam ne more premagovati tako izjemnih ekip kot je Denver in da bo imel Dallas, če se kmalu ne bo vrnil kakšen od nosilcev igre, še velike težave. 

Pri Denverju  v ekipi že vso sezono ni slovenskega reprezentanta Vlatka Čančarja, ki se je v pripravah na svetovno prvenstvo huje poškodoval.

Prvi zvezdnik domače ekipe je bil Jamal Murray z 22 točkami, od tega je zadel vse štiri trojke, Aaron Gordon je dosegel osebni rekord sezone z 21 točkami, medtem ko je Nikola Jokić dodal osem točk, devet skokov in sedem podaj na tekmi, kjer so člani prve peterke Denverja v zadnji četrtini ostali na klopi.

Naslednja tekma Dallas čaka v sredo, ko bo doma gostil razpoložene Los Angeles Clippers. Ti so tokrat gostovali pri Indiana Pacers in podaljšali najdaljši zmagoviti niz lige NBA. V Indianapolisu so zmagali s 151:127, kar je bila še osma zmaga Clippers na zadnjih osmih tekmah.

Članki iz rubrike