franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 04.01.2024 13:11:29

Goran Dragić s solzami v očeh razkril glavni razlog za upokojitev in zvezdniški seznam za spektakel v Stožicah!

alesfevzer.com
Goran Dragić je na novinarski konferenci razkril podrobnosti dvodnevnega spektakla, na katerem se bo v družbi velikih svetovnih zvezdnikov poslovil od košarke.

Goran Dragić je pred dnevi sklenil svojo profesionalno in izjemno uspešno košarkarsko kariero, piko na i pa ji bo postavil z dvodnevnim dobrodelnim spektaklom v Ljubljani, ki bo na sporedu 23. in 24. avgusta. V petek, 23. avgusta bo najprej na sporedu dobrodelna večerja, na kateri se bodo zbirala sredstva. V soboto, 24. avgusta pa bo v dvorani Stožice veliki spektakel, poslovilna tekma Gorana Dragića v še ne videni atmosferi. Začetek prodaje vstopnic bo po besedah organizatorja, podjetja Sportanzo, februarja, izkupiček dogodka bosta prejeli dobrodelni organizaciji Program botrtsvo v športu (80 odstotkov) in Fundacija Gorana Dragića (20 odstotkov izkupička).

"Želel sem, da se odvije v Ljubljani, kjer sem odraščal in kjer sem doma. Želel sem tudi, da pripeljem vse zvezdnike, s katerimi sem igral. Tako so med drugim prisotnost potrdili Luka Dončić, Nikola Jokić, Luis Scola, Bogdan Bogdanovič, Giannis Antetokounmpo, Jimmy Butler, Jeff Hornacek, Kevin McHale, Steve Nash in še kdo," je povedal Dragić (ter tako potrdil naše napovedi) in se s cmokom v grlu tudi dotaknil zaključka svoje kariere. 

Kot je razkril, je imel kar nekaj ponudb največjih evropskih klubov - Milano, Madrid, Barcelona in Panathinaikos, a svoje kariere ni želel zaključiti v Evropi, saj bi to pomenilo, da bi celo sezono preživel stran od obeh otrok, ki živita v ZDA. Edina prava možnost je bil tako Miami, a na koncu se ni izšlo. Za zaključek kariere se je, kot je razkril, odločil predvsem zaradi otrok. "Vsak dan sem ju peljal v šolo, na treninge in šele zdaj vidim, koliko časa sem izgubil. To je tisto, kar je glavni razlog, da sem se upokojil. Pa tudi zdravje, moje levo koleno ni v najboljšem stanju," je povedal Dragić.

Članki iz rubrike