franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 29.09.2015 14:10:03

Zvezdi Maribora sta pozdravili svoje navijače

Začetek tedna je bil v štajerskem nakupovalnem središču odet v vijolično. Odvilo se je namreč druženje z nogometaši NK Maribor, navijači pa so se pomerili v igrah z žogo.

Ekipo navdušenih navijačev je najprej ogrel moderator Bor Greiner, ki je podelil nekaj prostih vstopnic za tekmo Maribor - Domžale, ki bo 23. septembra 2015, v Ljudskem vrtu. Slednji bo po nizu tekem v gosteh po skoraj mesecu dni ponovno odprl svoja vrata, mariborski nogometaši pa so na spopad odlično pripravljeni.

Foto3

Proste vstopnice za tekmo so si obiskovalci Europarka lahko priigrali s sodelovanjem v igrah z žogo. Pridružile so se nam vse generacije, tekmovalci pa so lahko izbirali med igro "Uho" in "Kiri večkrat". Pri prvi si dva tekmovalca stojita na sproti in eden drugemu z žogo ciljata med noge - zmagovalec je tisti, ki zadene prvi; pri drugi igri pa gre za žongliranje z nogami.

DAMJAN BOHAR IN SINTAYEHU SALLALICH STA NAVDUŠILA
Takoj po zaključenem treningu sta se obiskovalcem pridružila vezna igralca Maribora, Damjan Bohar in Sintayehu Sallalich, ki ju je Bor Greiner povabil k izzivu "Kiri večkrat". Simpatična nogometaša, ki jima ne manjka oboževalk, sta navdušila. Damjan Bohar je z ekipo Maribor že tretjo sezono, Sintayehu Sallalich pa drugo. 24-letni Izraelec z etiopskimi koreninami je za prvi odhod iz svoje dežele izbral prav Maribor, kjer se je že naučil nekaj slovenskega jezika, predvsem nogometno sporazumevanje mu ne dela več težav.

Foto4

Oba vijoličasta junaka odlikujeta hitrost in borbenost, Damjan Bohar pa je nedvomno najbolj popularen Prekmurec v štajerski prestolnici. Je eden redkih Slovencev, ki je zatresel mrežo v prestižni ligi prvakov, gole pa je zabijal tako na tekmah slovenskega prvenstva in pokala kot tudi v Evropskih pokalnih tekmah. Ob fotografiranju s priljubljenima nogometnima junakoma ni manjkalo nasmejanih obrazov in iskric v očeh. Ekipa NK Maribor je na srečanju dobila tudi jubilejne nakupovalne vrečke za večkratno uporabo.

Galerija
Značke: maribor, plts

Članki iz rubrike