franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tk
tk
0 18.10.2016 15:17:49

Edinstveno dvigalo, spreminjajoča se fasada - Ronaldov hotel v slogu... Ronalda (foto)

Eden od številnih poslov, ki se jih je Cristiano Ronaldo lotil še med uspešno igralsko kariero, je hotelirstvo. Odprl je namreč prva dva od načrtovanih štirih hotelov.

Če načrtujete potovanje v Lizbono, si lahko za najmanj 200 evrov na noč privoščite tudi spanje v enem od dveh hotelov v lasti Cristiana Ronalda. Portugalski nogometaš, ki je na odprtju povedal, da je to uresničitev njegovih želja, je dal hoteloma tudi globok osebni pečat. Milo rečeno, mnogi ga namreč označujejo, kot nekakšen priklon nogometašu, ki se mu v takšni in drugačni obliki ne morete izogniti na nobenem koraku.

ronaldo 1

Že na recepciji je na pasici na steni zapisan ena od njegovih najbolj znanih izjav: "Vaša ljubezen me naredi močnejšega, vaše sovraštvo pa nezaustavljivega." Seveda ne gre niti brez namiznega nogometa, medtem ko vas bo v jedilnici na ekranu pozdravil virtualni Cristiano Ronaldo. Tudi luksuzno opreljene sobe imajo Portugalčev pečat, in sicer boste na preprogi našli odtise njegovih nogometnih čevljev. Posebno doživetje pa je vožnja z dvigalom, v katerem se na steni vrtijo največje prelomnice v nogometaševem življenju. Prav tako je spreminjajoča se tudi fasada. Potrugalec je brez dvoma tudi v hotelu poskrbel za to, da ni spregledan.

ronaldo 2

Članki iz rubrike