zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 17.08.2016 09:21:55

Prosinečki ekskluzivno za Ekipo SN: Obiskal bom Zahovića, Milaniča in Pavlina

Po spodrsljaju v Novi Gorici so Mariborčani znova osredotočeni na mednarodno prizorišče, pred Darkom Milaničem in njegovimi varovanci je velik izziv. In nadvse pomemben. Danes ob 9. uri bodo odpotovali v Baku, kjer jih jutri čaka prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Gabali.

Za marsikoga pri nas gre za neznano ekipo, toda pozor. Lani je v tej fazi tekmovanja izločila veliki Panathinaikos in napredovala v skupinski del, v prejšnjem krogu je poskrbela še za eno veliko presenečenje, bila je boljša od Lilla. Da se bodo vijoličasti udarili s spoštovanja vredno zasedbo, poudarja tudi selektor izbrane vrste Azerbajdžana – Robert Prosinečki. Nekdanji virtuoz je spregovoril posebej za Ekipo SN.

"Z veseljem sem vam na voljo. Lahko si odtrgam nekaj minut," se je včeraj dopoldne po klicu v azerbajdžansko prestolnico odzval Robert Prosinečki, ki je od decembra 2014 selektor tamkajšnje reprezentance. V tem času je kakopak že podrobno spoznal tudi klubske razmere, dovolj informacij ima tudi o jutrišnjih tekmecih Maribora.



"Niti najmanjšega dvoma ni, da je Gabala dobra ekipa. Zelo dobra, resna. Trener je Ukrajinec Roman Hrihorčuk, ki zagovarja čvrsto, disciplinirano, organizirano podobo, veliko pozornosti namenja igri v obrambi. To je moštvo, ki težko prejema gole in si tako rekoč v niti enem trenutku ne privošči pretiranega tveganja, ima rep in glavo. Mariboru ne bo lahko," je med drugim dejal nekdanji zvezdnik Crvene zvezde, Reala, Barcelone, Dinama, hrvaške reprezentance in še česa.

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI ŠTEVILKI TISKANE IZDAJE EKIPE SN.

Članki iz rubrike