pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

md
md
0 06.11.2014 09:00:21

Stojanović: Te tekme ne bom nikoli pozabil

Grega Wernig
Petar Stojanović je še enkrat več blestel v ligi prvakov.

Devetnajstletni bočni branilec Maribora v letošnji sezoni v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju igra tako, kot da ima za seboj že vrsto let igranja na najvišji ravni. Z odličnimi igrami je nase opozoril številne klube, tudi v Ljudskem vrtu je bil pod budnim očesom oglednikov največjih evropskih klubov. "Nimam nobenih informacij, če so me zares spremljali kakšni skavti, vse te stvari prepuščam svojemu agentu. Sam sploh ne razmišljam o tem, enostavno poskušam samo odigrati najboljše kar zmorem," je na vprašanje o zanimanju zanj odgovoril Stojanović in se v nadaljevanju osredotočil predvsem na velikanski uspeh, ki je njemu in njegovim soigralcem uspel v Ljudskem vrtu.


"Odigrali smo vrhunsko tekmo, malce mi je le žal za prejeti zadetek. Na žalost se nam je zgodil trenutek nepazljivosti, nogometaši Chelseaja pa so tako dobri, da so znali to takoj kaznovati. A vseeno smo lahko zelo zadovoljni z rezultatom. Še enkrat več smo dokazali, da se lahko kosamo z vsako ekipo in kot je dejal Arghus, če smo pravi, lahko pride tudi Real Madrid," je dejal mladi slovenski reprezentant, ki se lahko v bližnji prihodnosti ob dobrih igrah nadeja tudi vpoklica v člansko reprezentanco, in razkril, kaj je bilo ključno, da je Maribor uspel odščipniti točko Londončanom: "Bili smo blizu njihovim igralcem, vsak naš nogometaš je pretekel zares ogromno, če je nekdo izgubil žogo, je poskusil soigralec njegovo napako takoj popraviti, bili smo agresivni in to je bil ključ do odličnega rezultata."

Za konec je mladi Petar Stojanović poudaril, da je bila to tekma, o kakršni sanja vsak mladi nogometaš, in da bo za vedno ostala v njegovem spominu: "Odigrati takšen obračun, je nekaj najboljšega, kar se lahko nogometašu zgodi. Te tekme zagotovo ne bom nikoli pozabil. V letošnjem letu so se mi v profesionalnem življenju zgodile res neverjetne stvari in upam, da bo moja kariera rasla še naprej."

Članki iz rubrike