evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

liz
liz
0 25.05.2015 11:00:14

Ancelotti: Moram na operacijo

Reuters
V Španiji so v soboto odigrali tekme zadnjega kroga, v katerem je med drugim Real s 7:3 premagal Getafe.

Kraljevi klub je kljub vsemu v tej sezoni ostal brez lovorike. V zadnjem času so precej glasne govorice, da bo moral zaradi tega klub (kmalu) zapustiti trener Carlo Ancelotti. Italijan ima sicer z Realom sklenjeno pogodbo še za naslednjo sezono.

Ni jih malo, ki ga vidijo v Milanu, direktor rdeče-črnih Adriano Galliani je celo odpotoval v špansko prestolnico, kjer se bo danes srečal s 55-letnim strokovnjakom. Vendar pa slednji zatrjuje, da ni možnosti, da bi prevzel vodenje Milana.



"Moj načrt je jasen, še eno leto bom ostal v Realu ali pa si bom vzel leto dni premora. Za to imam tudi zelo resen razlog. Zaradi cervikalne stenoze moram na operacijo. Bolezen je že prizadela moje roke in če bom še odlašal, se lahko razširi na noge. Zato sem že naročen za operacijo," je povedal Ancelotti. Kar zadeva cervikalno stenozo, pa gre za zožitev hrbtenice (oziroma hrbtenjačnega kanala) v njenem zgornjem delu.

"Če vam povem po pravici, ne vem, koliko časa bo trajala rehabilitacija in kako dolgo bom moral počivati po operaciji. Sicer mi bo pa v velik užitek gostiti Adriana Gallianija na večerji, ampak svojega načrta ne morem spremeniti. Operacijo bodo izvedli v Vancouvru, kjer imava z ženo hišo. Počival bom med Madridom in Kanado, verjemite mi, da sta bili dve leti pri Realu zelo naporni. Nihče si ne more predstavljati, kako te izčrpa vodneje Reala, tako fizično kot mentalno. Nato se bom vrnil domov, saj se bo rodil moj vnuk. Tega ne morem niti ne želim izpustiti," je zaključil Ancelotti in dodal, da obstaja možnost, da se v prihodnosti vrne v Milan: "Vedno sem govoril, če se bom vrnil v Italijo in vodil katerega od tamkajšnjih klubov, je to lahko samo Milan."

Članki iz rubrike