evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 25.05.2015 11:03:44

Nova tragična smrt na zelenici v Argentini (video)

Iz Argentine prihaja nova tragična novica o smrti na nogometni zelenici.

Včeraj sta se v drugorazrednem argentinskem tekmovanju merila Boca Unidos in Atletico Parana, srečanje pa je bilo v prvem polčasu prekinjeno zaradi tragičnega dogodka, v katerega je bil vpleten domači nogometaš Cristian Gomez. Slednji se je v 33. minuti obračuna zgrudil na tla, k njemu pa so prihiteli soigralci, igralci nasprotnega moštva in klubsko osebje ter ga do prihoda rešilca skušali ohraniti pri življenju.


Sodniki so srečanje začasno prekinili, nadaljevali pa bi ga v primeru, če bi iz bolnišnice prišle dobre vesti. Toda kmalu po prihodu v bolnišnico je nesrečni Gomez umrl, po poročanju tamkajšnjih medijev pa je nogometaš doživel srčni infarkt. "Še ena žalostna nedelja. Argentinska nogometna zveza izraža globoko sožalje za smrt igralca Cristiana Gomeza in bo na voljo družini in prijateljem umrlega nogmetaša," je v izjavi za javnost zapisala argentinska nogometna zveza.

Gomez je bil že drugi nogometaš v Argentini, ki je v tem mesecu izgubil življenje. V začetku maja se je na zelenici ponesrečil Emmanuel Ortega, ki je igral v argentinski peti ligi, zaradi hudih poškodb glave pa je enajst dni pozneje podlegel poškodbam.

Članki iz rubrike