zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 23.07.2016 13:00:07

Kako do vstopnic za West Ham in Aberdeen

Grega Wernig
Mariborčani in Domžalčani nadaljujejo evropsko popotovanje, oboji v kvalifikacijah za ligo Europa. Prve čaka obračun s škotskim Aberdeenom, drugi pa se bodo pomerili z angleškim West Hamom. Vstopnice za tekmo v Ljudskem vrtu bodo na voljo v ponedeljek, za domžalsko-londonski dvoboj v Stožicah pa so že na voljo.

Vijoličasti bodo naslednji teden najprej gostovali v Aberdeenu, povratno srečanje pa bo v četrtek, 4. avgusta, ob 20.15 v štajerski prestolnici. Predprodaja vstopnic se bo začela v ponedeljek, 25. julija - najprej za kupce sezonskih vstopnic, od srede, 27. julija, pa za vse navijače. Personalizacije ni, pri vstopu na stadion ne bo pregledovanja osebnih dokumentov. Omejitve pri nakupu: vsak posameznik lahko kupi 5 vstopnic. Lastniki sezonskih vstopnic pa ob vstopnici zase po nižji ceni lahko kupijo še 5 vstopnic po redni ceni. Sedeži za kupce sezonskih vstopnic bodo rezervirani do 31. julija.

CENE VSTOPNIC

- v predprodaji
13 evrov za odrasle
7 evrov za otroke do 15 leta starosti

Navijaška tribuna
4 evre za Viole s članskimi izkaznicami in 10 evrov brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
11 evrov za odrasle in 5 evrov za otroke od 15 leta starosti

Za kupce sezonskih vstopnic
10 evrov za odrasle in 5 evrov za otroke od 15 leta starosti
V družinskem sektorju 8 evrov za odrasle in 4 evro za otroke od 15 leta starosti

- na dan tekme
15 evrov za odrasle
8 evrov za otroke do 15 leta starosti
6 evre za navijaško tribuno (za Viole s članskimi izkaznicami)



Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)
12 evrov za odrasle in 6 evrov za otroke od 15 leta starosti

Navijaška tribuna
12 evrov brez članske izkaznice


V STOŽICAH 1500 ANGLEŽEV
Vstopnice za tekmo med Domžalami in West Hamom, ki bo v četrtek, 28. julija, ob 20.45 na stadionu ŠRC Stožice v Ljubljani, so na voljo na strani Eventima.

CENE VSTOPNIC
- v predprodaji (do vključno srede, 27. julija) - 15 evrov
- na dan tekme - 20 evrov

Na stadionu bo poseben sektor namenjen tudi družinam. Vstopnina za odraslo osebo v spremstvu treh otrok ali za dve odrasli osebi v spremstvu enega ali dveh otrok mlajših od 14 let znaša 30 evrov. Družinske vstopnice so naprodaj le v predprodaji.

Klub je pripravil tudi posebno akcijo za najzvestejše navijače. Lastniki plačanih vstopnic s tekme Domžale – Šahtjor Soligorsk in tisti, ki so si tekmo proti Belorusom ogledali z zamenjano vstopnico s tekme Domžale – Radomlje, bodo lahko vstopnice v ponedeljek in torek med 10. in 16. uro zamenjali v prostorih Nogometnega kluba Domžale oziroma NK Baru. Cena posamezne vstopnice v akciji ''Nagrajujemo zvestobo'' je 12 evrov.

Domžalčani bodo na tekmi desetletja prav posebej nagradili lastnike plačljivih letnih vstopnic. Obračun med Domžalami in West Hamom si bodo namreč ogledali v prestižni VIP loži stoženskega stadiona. Svojo vstopnico lahko prevzamejo v klubskih prostorih od ponedeljka do srede med 10. in 16. uro.

Kot vselej, gre na največjem slovenskem stadionu pričakovati tudi številne navijače iz Anglije. Za privržence West Hama je domžalski klub namenil 1500 vstopnic. Gostujoči navijači bodo v slovensko prestolnico pripotovali na različne načine, letalo nizkocenvnega letalskega prevoznika, ki vsak dan poveže Ljubljano in London, pa je na dan pred tekmo v smeri Ljubljane in dan po tekmi v smeri Londona že razprodan.

Članki iz rubrike