zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 26.07.2016 20:44:21

Henrik Larsson svojemu sinu ne dovoli igranja na OI

Reuters
Nekdanji odlični švedski nogometaš Henrik Larsson, zdajšnji trener Helsingborga, svojemu sinu preprečuje potovanje v Rio.

Ne skrbite, razlog ni v virusu zika, ki je povzročil kar nekaj odpovedi svetovnih zvezdnikov. Henrik enostavno svojega sina Jordana ne spusti v Rio, ker ima Helsingborg ogromno težav v napadu.

Devetnajstletni sin je namreč le eden od dveh zdravih napadalcev, zato mu je oče odvzel olimpijske sanje, ki si jih je tako želel uresničiti. 

"Razlog je enostaven, saj imamo le dva napadalca, eden od teh pa je prejel že dva rumena kartona. Razumem Jordanovo situacijo in čemu se bo prisiljen odreči, toda najpomembnejši je Helsingborg," je dejal starejši Larsson, ki je v karieri uspešno zastopal številne evropske klube na čelu s Celticom, Barcelono in Manchester Unitedom.

"Na žalost je tudi to del nogometa. Vem, da mu je težko, saj bi bila to zares neprecenljiva izkušnja," je še dodal Larsson po pogovoru s selektorjem olimpijske ekipe Hakanom Ericssonom.

larsson1
vszi

Jordan Larsson pa tega ni sprejel kdo ve kako užaloščen ali jezen. "Jasno je, da sem razočaran. To so sanje, ki sem jih želel uresničiti. Ob enem pa sem tudi sam Helsingborg in vidim, da moj odhod v Rio ne bi pomenil nič dobrega za moštvo. Imam popolno razumevanje za očetovo odločitev," je zrelo priznal Jordan.

Značke: larsson, helsingborg

Članki iz rubrike