901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 27.09.2014 09:31:37

Sunny: Vem, da bo dobil gol ali dva

Arsen Perić
Danes popoldne bo v Areni Petrol nadvse zanimivo. Vse oči bodo uprte v Nejca Vidmarja, ki mu manjka še deset minut, da prebije magičnih tisoč minut nepremaganosti.
Celjani so sicer prepričani, da bodo zatresli njegovo mrežo, a si po štirih zaporednih remijih želijo še več, Domžalčanom bi radi prizadejali tudi prvi poraz. »To je res noro. Neverjetno je, kako mu je uspelo že na desetih tekmah mrežo ohraniti nedotaknjeno,« o rekordni nepremaganosti Nejca Vidmarja pravi celjski napadalec Sunny, vendar v isti sapi dodaja: »Toda vem, da bo na tekmi s Celjem prejel gol ali dva. Bomo videli, ali nam bo to uspelo že v prvih desetih minutah, vsekakor pa se bom tudi sam potrudil, da bi ga premagal in bil tisti, ki bo prekinil njegov niz. Na vsaki tekmi si želim premagati vratarja, zadeti, tokrat še posebej. Najsrečnejši bom, če se bo to zgodilo.« Tudi sicer se obeta vroč obračun ekip, ki sta v tej sezoni prijetno presenetili. Domžalčani blestijo in uživajo v pogledu z vrha lestvice, Celjani pa so že nekajkrat navdušili z všečnimi predstavami polnih ritma, agresivnosti in napadalnih akcij. Podatek, da so grofi doslej proti nasprotnim vratom sprožili 134 strelov, kar je največ med vsemi ekipami, je dovolj zgovoren in hkrati pomeni, da Nejcu Vidmarju v Areni Petrol najbrž ne bo lahko.

VEDNO DVAKRAT POSKOČI

Prav tako kot ne njegovim soigralcem. Domžalčani so kakopak postali najbolj zaželeni skalp, hkrati iz tedna v teden kljubujejo napovedim, da bodo prej ali slej popustili. »Za nami je deset tekem, igrali smo že z vsemi nasprotniki in dokazali, da lahko premagamo vsakogar. Zelo me moti, da ljudje vseskozi govorijo le o Mariboru. Mi smo na vrhu lestvice in ta govori sama zase. Vsi govorijo, da nas bo Maribor prehitel, toda če bomo še naprej zmagovali, nas ne bo mogel. Vijoličasti so že izgubili nekaj točk, zato je naša edina naloga, da ohranjamo razliko,« je odločen Joshua Parker»Razlika med nami in ostalimi moštvi je, da smo ekipa vojakov. Pri ostalih zasedbah je bolj opazna individualnost, pri nas je vse podrejeno moštvu. Zavedamo se, da bomo nekaj dosegli le kot ekipa in da bo na koncu ta izluščila najboljše posameznike. Le enotni bomo dosegli nekaj več, posledično bodo gledalci prišli v večjem številu in igrali bomo v Evropi,« je dodal reprezentant Antigve in Barbude.

Ob poškodbi Zenija Husmanija bi utegnil priložnost dobiti Benjamin Morel. »Nadaljevati želimo naš izjemen niz, ampak to se ne bo zgodilo samo po sebi. Prav vsi igralci moramo dati vse od sebe, če želimo še naprej igrati v trenutnem ritmu,« pravi vraževerni francoski nogometaš: »Ob prihodu na igrišče vselej dvakrat poskočim na desni nogi.«

Članki iz rubrike