franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 04.03.2015 08:44:07

Zahović: Olimpija je pod velikim pritiskom

Po včerajšnjem dopoldanskem treningu v Ljudskem vrtu nas je zanimalo, kako oziroma v kolikšni meri utrip derbija zaznava Zlatko Zahović.

"Nismo v utripu derbija, ampak v pričakovanju še ene v nizu tekem do končnega cilja," se je odzval športni direktor vijoličastih in se nato dotaknil ozračja, v katerem naj bi bil odigran dvoboj večnih rivalov. "Žal ne bo njihovih navijačev. Govorim zelo iskreno, to je za derbi gotovo velik minus."


Kakšno je stanje duha v zasedbi prvakov? "Ekipa ve, kaj mora narediti in na kakšen način," je jasen snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo, ki ni pozabil poudariti, da v Mariboru spoštujejo današnje tekmece, ki jim je v nadaljevanju naložil še nekaj bremena. "Olimpija je pod velikim velikim pritiskom. Ljubljančani se zavedajo, da bi bili v primeru poraza avt. Izločeni."

Izločeni iz boja za naslov prvaka? "Iz tega boja vsekakor, zagotovitev nastopa na mednarodnem prizorišču pa bi postavili pod velik vprašaj. To je jasno," je odvrnil Zlatko Zahović in dodal: "Ali čutijo pritisk oziroma v kolikšni meri, pa je glede na to, da so navajeni, da niso vedno v Evropi, njihova stvar. Mi si pritiska želimo, brez njega tako rekoč ne znamo delovati."

Članki iz rubrike