oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 17.03.2015 10:16:51

Ante Guberac: O sodnikih? Pst!

Arsen Perić
Prvi mož Kopra je kaznovan z dvema tekmama. Karkoli že to pomeni, na Bonifiki pa naj bi odslej zapihal drugačen veter. Odločeni so, da sojenja v prihodnje ne bodo več komentirali.

Namestnik disciplinskega sodnika NZS je v ponedeljkovem popoldnevu razkril kazni za 24. prvenstveni krog. Koper bo moral zaradi štirih rumenih in rdečega kartona proti Domžalam odšteti 300 evrov, izključeni Matej Palčič bo počival na eni tekmi, prav tako kot branilec Radomelj Denis Lidjan, ki si je dve rumeni opozorili privoščil v dvoboju s Celjani.

Lahko našim tekmecem dosodijo pet najstrožjih kazni, lahko imamo pet izključitev, toda iz mojih ust o delivcih pravice ne boste več slišali ničesar.

Roman Rogelj je poravnal tudi "zaostale dolgove", 23. krog je zaokrožil z epilogom dogodkov po dvoboju Zavrč – Koper, Anteja Guberca je zaradi nekorektnega komentiranja sojenja in izreka groženj kaznoval z dvema tekmama. Kako bo predsednik kanarčkov kazen odslužil, ostaja zavito v tančico skrivnosti. Dodatnih pojasnil ni, a bržčas ne bo imel dostopa do uradnih prostorov.

guberac ap
Arsen Perić

"Če zadev ne moremo rešiti na zelenici, jih bomo zaključili drugje, sem v Zavrču povedal Mateju Jugu. Sodnik in disciplinski sodnik sta to dojela kot grožnjo, čeprav sem naknadno pojasnil, da to ni bil moj namen. Mislil sem na to, da bi rad dokazal, da nas je na nekaj tekmah v preteklem obdobju dejansko oškodoval in da je treba temu v prihodnje narediti konec. V mislih sem imel angažiranje neodvisnega sodniškega eksperta iz tujine, ki bi povedal svoje mnenje o nekaterih situacijah, zaradi katerih smo se pritoževali," je povedal Ante Guberac.

NIČ VEČ
Toda eksperta naposled očitno ne bo, v nadaljevanju nam je namreč prvi mož Kopra razkril "bombo" z Bonifike. "S strokovnim vodstvom in igralci smo imeli sestanek, na katerem sem vsem položil na dušo, da odslej sojenja nihče več ne bo komentiral. Dokler sem jaz v klubu, bo tako. Lahko našim tekmecem dosodijo pet najstrožjih kazni, lahko imamo pet izključitev, toda iz mojih ust o delivcih pravice ne boste več slišali ničesar. Prav tako od nikogar drugega. Ker vse skupaj ne vodi nikamor. Nima smisla, ker se nič ne spremeni."

Kako odločeni so rumeno-modri v svoji nameri, bo kakopak pokazal čas ...

Članki iz rubrike