sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
0 13.04.2015 19:24:13

Vidmar: Komentirati nima smisla

Arsen Perić
Domžalski čuvaj mreže po porazu z Olimpijo razumljivo ne more biti zadovoljen, a njegove in misli soigralcev so zdaj že pri pokalni preizkušnji proti Kopru.

Domžalčani so v zadnjem prvenstvenem krogu ostali brez želenega skalpa, Olimpija je ob Kamniški Bistrici znova slavila. Gostitelji so prepričani, da so imeli prste vmes tudi delivci pravice, sicer pa so se varovanci trenerja Luke Elsnerja predstavili s pravim pristopom.

"Gledalci so z aplavzom nagradili predvsem našo borbenost. Veseli smo, da so bili kljub porazu zadovoljni in ob tej priložnosti bi se rad prav vsem zahvalil za takšen odziv. Upam, da se bodo v podobnem številu zbrali tudi naslednjo soboto, ko igramo proti Gorici in morda v še večjem številu potem v sredo, ko se bo odločalo o finalu pokala. Prepričan sem, da smo s takšno podporo sposobni narediti zelo dober niz rezultatov," je povedal Nejc Vidmar. "Škoda, ker naša dobra predstava ni bila nagrajena vsaj s točko. Na žalost nam na koncu ni uspelo iztržiti več od minimalnega poraza. Prejeli smo evrogol, sodnikov pa tako ali tako nima smisla komentirati. Rdeči karton nas je nekoliko presekal, a smo se v drugem polčasu kljub temu prikazali v dobri luči. Nismo obupali. Tekma je zdaj za nami in ne preostane nam drugega, kot da se obrnemo v prihodnost. Že v torek nas čaka nov izziv in to bo nova tekma sezone," je nadaljeval izkušeni čuvaj mreže, ki se je izkazal z nekaj zelo dobrimi posredovanji.

Te bi bile nadvse dobrodošle tudi danes, ko Domžalčane na Bonifiki čaka prva tekma polfinala Pokala Slovenije. "Po takšnem porazu je težko dvigniti glavo, ampak enostavno nam ne preostane nič drugega. Prepričan sem, da Kopru ne bo lahko v boju z nami. Ne glede na to, kako se bo odvijala tekma, pa ne smemo izgubiti glave, ker gre šele za prvi polčas," pravi Nejc Vidmar.

Članki iz rubrike