sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 19.07.2015 18:52:58

Nov napadalec v Ljudskem vrtu

Grega Wernig
Športni direktor Maribora je najnovejšo okrepitev našel v knežjem mestu.

Pred nekaj urami smo poročali o tem, da bosta Dalibor Volaš in Aleš Mejač vadila z mariborski B ekipo in se hkrati spraševali, ali to morda tudi pomeni, da se bodo vijoličasti vendarle še nekoliko bolj aktivirali na poletni tržnici? "Da, gremo v 'šoping', ampak v racionalnega. Želimo zelo ambiciozne igralce," je bil jasen športni direktor prvakov.


In medtem nam je prišla na uho informacija, da so vijoličasti že poskrbeli za novo moč. Dobili smo namig, da so jo našli v Celju in da se bo iz Arene Petrol v Ljudski vrt preselil 21-letni napadalec Gregor Bajde, ki se sicer že dalj časa pojavlja v kombinacijah za morebitni prihod k slovenskim prvakom. Vse skupaj smo seveda preverili.

"Drži, s Celjani smo sklenili dogovor o prestopu. Pogodba sicer še ni podpisana, toda športnemu direktorju Ambrožu Krajncu verjamem na besedo. Zame je to dovolj," je potrdil Zlatko Zahović. O višini odškodnine ni želel razpredati, naši viri so nam prišepnili, da naj bi vijoličasti odšteli med 300 in 500 tisoč evri. "Zelo sem zadovoljen z dogovorom in nadvse vesel, da Maribor investira v slovenski nogomet. Na voljo imamo številne druge možnosti, toda če ni pretiravanja, želimo pomagati domačemu prizorišču," pravi športni direktor Maribora.

Članki iz rubrike