profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

rb
rb
0 23.10.2015 08:29:06

Završka trenerska farsa: Pacult odšel po dveh tekmah!

Saj ni res, pa je - pri Zavrču so spet zamenjali trenerja, sredi šele druge četrtine prvenstva so haloški nogometaši dobili še četrtega šefa!

Saj ni res, pa je; v Zavrču se je zgodila že tretja menjava trenerja, na haloško klop bo sedel še četrti strokovnjak v dozdajšnjem delu sezone. Informacija sicer (še) ni uradno potrjena, toda prihaja iz zelo zanesljivega vira. Peter Pacult se je po zgolj dveh tekmah poslovil od sončne strani Alp, zmage ni dočakal.

Na njegovem debiju je bila v boju za prvenstvene točke boljša Gorica, v sredo so varovanci nekdanjega odličnega napadalca v pokalnem tekmovanju zgolj remizirali z Dravo. In to je bila očitno kaplja čez rob, odločilnega pomena pa naj bi bilo vendarle spoznanje, da se zdaj že nekdanji trener in igralci nikakor niso našli na isti valovni dolžini. Med njimi naj menda preprosto ne bi "kliknilo".

Če v zadnjem trenutku ne bo velikega zasuka, bo po Ivici Solomunu, Slavku Matiću in Petru Pacultu vodenje ekipe prevzel stari znanec slovenskega prizorišča Milko Đurovski. Ta je sezono začel v slovaški prvoligaški ekipi ViOn, ki domuje v mestu Zlate Moravce.

djurovski dw
Grega Wernig

Značke: nk-zavrč, prva-liga

Članki iz rubrike