volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

db
db
0 01.12.2015 11:36:18

"Proti Mariboru tekma prvega dela sezone"

Domžalčani optimistično pričakujejo srečanje z Mariborom, ki ga bodo gostili v 20. kolu Prve lige

V sredo bo ob Kamniški Bistrici gostoval aktualni državni prvak Maribor, za katerim Domžalčani zaostajajo za tri točke, še šest več jih deli od vodilne Olimpije. Z morebitno zmago bi se varovanci Luke Elsnerja tako vključili v boj za sam vrh, posebej če Ljubljančani ne bodo slavili na težkem gostovanju v Zavrču.

Pretekli konec tedna so ravbarji slavili na Bonifiki (0:2). Prvi gol je zabil Rudi Požeg Vancaš, pri drugem pa je podal Benjaminu Morelu. 21-letnik je prvič v letošnji sezoni zablestel v polnem sijaju in v dobri formi pričakuje obisk prvakov.


ZA OHRANITEV STIKA
"Vsaka tekma v ligi je zelo pomembna, sredin obračun z Mariborom pa bi označil kot tekmo prvega dela sezone. Gre za neposreden dvoboj za drugo mesto in za ohranitev stika z Olimpijo. Zadnji medsebojni dvoboji so bili izjemno tesni, zato bo za ugoden rezultat potrebno dati vse svoje moči. O Mariboru je brezpredmetno govoriti. Gre za zelo dobro ekipo s kvalitetnimi in izkušenimi posamezniki. V zadnjem obdobju igra zelo dobro, saj je minilo že precej časa od njegovega zadnjega poraza. Spoštujemo nasprotnika, hkrati pa popolnoma verjamemo v svoje sposobnosti. V tekmo bomo šli pogumno in z željo po zmagi," je za klubsko spletno stran dejal Požeg Vancaš.

"Čeprav se bliža zimski odmor, smo z glavami še vedno stoodstotno osredotočeni na svoje delo. Ne smemo razmišljati predaleč, saj lahko hitro pride od padca. Hkrati je tudi dolg zimski odmor veliko bolj prijeten, če si po prvem delu sezone v ugodnem položaju. Ohraniti moramo stik z vodilnima in se še naprej boriti za vrh. Preostale tri tekme moramo odigrati z vsemi svojimi močmi," je zaključil vezist Domžal.

Članki iz rubrike