državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 07.01.2016 17:27:31

Mandarić odgovoril Novakoviću: Še vedno čakam na njegov vklic

Grega Wernig
Bo Milivoje Novaković kariero nadaljeval pri Olimpiji? Glede na trenutno dogajanje med obema stranema očitno ne.

Milivoje Novaković je v pogovoru za televizijsko hišo POP TV izjavil, da je razočaran zaradi neprofesionalnega odnosa, ki naj bi ga v pogovorih z njim pokazala Olimpija. "Iskreno in odkrito, bil sem na dveh sestankih. Enkrat tudi s predsednikom, še v prejšnjem letu. Res je, načrt je bil od prvega trenutka zelo pozitiven, tudi prvi sestanek. Sedaj, ko je že šlo nekaj časa… Mislim, da je to več ali manj neresno in neprofesionalno. Ko nekoga želiš in hočeš, se moraš okoli njega truditi. V tem trenutku lahko povem, da to ni to," je za POP TV dejal Novaković.


Reprezentančni napadalec, ki je po slovesu od Nagoye brez delodajalca, je s svojimi besedami zbodel Milana Mandarića, prvi mož Olimpije se je prek uradne klubske spletne strani hitro odzval na njegove obtožbe.

"V novembru mesecu sva se z Milivojem Novakovićem sestala glede njegovega morebitnega prihoda v Olimpijo. To sta bili dve uri in pol prijetnega in nadvse produktivnega druženja, v sklopu katerega sem gospodu Novakoviću predstavil vizijo razvoja kluba in vlogo, ki bi jo lahko opravljal po koncu kariere. Dogovorila sva se, da se po njegovi vrnitvi s poročnega potovanja slišiva in dogovoriva za nov sestanek, na katerem bi lahko podrobneje opredelili pogoje (morebitnega) sodelovanja, saj smo si resnično želeli pripeljati tako ugledno ime v naš klub. Do današnjega dne obljubljenega klica s strani Milivoja Novakovića še nisem prejel. Nimam česa skrivati: kot predsednik NK Olimpija Ljubljana sem zelo razočaran nad nekorektnim odnosom nogometaša kot tudi medijske hiše, ki mi ni omogočila predstaviti svojo plat zgodbe. Čeprav smo taisti medijski hiši bili vedno na voljo za karkoli. Zelo sem občutljiv na neresnične opazke, da je Olimpija neprofesionalen klub, saj sebe preveč dobro poznam in vem, kako sem vsa ta leta deloval v svetu profesionalnega nogometa. Takšne in drugačne neresnice bodo NK Olimpija Ljubljana le še okrepile," je poudaril prvi mož zeleno-belih.

Članki iz rubrike