sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 27.01.2016 22:06:23

Trije ljubljanski in dva radomeljska za pet golov Olimpije

alesfevzer.com
Ljubljančani so odigrali še tretjo prijateljsko tekmo po začetku priprav in hkrati zadnjo pred sobotnim dopoldanskim odhodom v Novigrad. Na igrišču z umetno travo na Kodeljevem so bili s 5:1 (4:0) boljši od Radomelj.

Po Triglavu in Dobu so zmaji merili moči še s tretjim drugoligašem. Na Kodeljevem so se udarili z Radomljami, ki so po prvem delu prvenstva na vrhu lestvice, varovanci trenerja Marka Nikolića so slavili s 5:1, po prvem polčasu je bilo že 4:0. V 12. minuti je Tadej Rems zatresel lastno mrežo, kmalu zatem je bil z bele točke uspešen Rok Kronaveter, tretji zadetek je dosegel Miha Zajc, pred odhodom na odmor pa se je med strelce vpisal še Ezekiel Henty, ki je prav tako zadel z bele točke. V nadaljevanju so Radomljani še enkrat premagali svojega vratarja in v končnici vendarle tudi pravo stran za končnih 5:1, Aleksandra Šeligo je ukanil Luka Gajić. V zeleni opravi je prvič po začetku treningov zaigral tudi Matic Fink, kar gotovo pomeni, da ostaja v zmajevem gnezdu, v nadaljevanju se je krstno predstavil Julius Wobay, prav tako je prvič po poškodbi in dolgi odsotnosti utrip tekme občutil Aljaž Krefl.


Olimpija je preizkušnjo začela v postavi Vidmar, Fink, Kelhar, Mitrović, Krefl, Matić, Alves, Kronaveter, Baskera, Zajc in Henty, na začetku drugega polčasa so prišli na igrišče Čoralić, Klinar, Bajrić, Kapun in Julius Wobay, nakar so od 70. minute zaigrali še Novak, Mimoun, Jurčević in Rudonja. Zaradi lažje poškodbe v moštvu ni bilo Blessinga Elekeja, manjkali so tudi Aris Zarifović, Antonio Delamea Mlinar in Hrvoje Čale.

"Več kot očitno je, da se z vsakim dnem vzpenjamo v formi. Zavedamo se, da dozdajšnji nasprotniki ne prihajajo z najvišje ravni, toda doseči pet zadetkov komurkoli ni mačji kašelj. Čez tri dni odpotujemo v Novigrad, kjer bomo skušali nadgraditi dosedanje delo. Zadovoljen sem s pristopom in vnemo vseh nogometašev, upam pa, da bomo tudi proti nekoliko močnejšim tekmecem prikazali podobno borbeno, disciplinirano, všečno in učinkovito igro," je po novi prepričljivi zmagi svojega moštva dejal trener zmajev Marko Nikolić.

Članki iz rubrike