Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

il
il
0 13.02.2016 07:49:45

Agent Ezekiela Hentyja: Fant je pripravljen za večje izzive

alesfevzer.com
Zastopnik napadalca Olimpije Ezekiela Hentyja je prepričan, da je njegov varovanec več kot pripravljen za skok v močnejšo ligo.

Ezekiel Henty odšteva ure do uradne potrditve prestopa v Rusijo. Dvomov, kje bo nadaljeval kariero, ni več, v kratkem bo postal novi član Lokomotive. Moskovčani so si njegove usluge zagotovili tako, da so Olimpiji poslali ponudbo, ki jo je bilo nemogoče zavrniti. Zmaji bodo namreč z Nigerijcem zaslužili med pet in šest milijonov evrov, to bo z naskokom najdražji prestop v zgodovini slovenskega klubskega nogometa.

Eden tistih, ki so v teh dneh še kako zasedeni z urejanjem zadnjih podrobnosti za nogometaševo selitev v rusko prestolnico, je tudi Stephen Makinwa. Slednji je priznal, da so se zeleno-beli na vse pretege trudili, da bi Hentyja zadržali v svojih vrstah, toda hkrati je poudaril, da je napadalec preprosto prerasel okolje, v katerem je igral leto in pol.

"V Olimpiji ga močno cenijo," je uvodoma poudaril Makinwa in v nadaljevanju pogovora med drugim poudaril, da je Milan Mandarić res do zadnjega vztrajal pri svojem, da nekdanjega člana Gorice noče prodati. "Prepričala ga je lahko le nora ponudba," je dejal Makinwa. In nora ponudbe je dejansko prišla. Henty zdaj torej odhaja, njegov zastopnik, tudi nekdanji nigerijski reprezentant, pa je prepričan, da nogometaš Olimpije dela korak v pravo smer in da bo uspešen tudi v novem okolju: "Zelo je pozitiven in vedno razmišlja o svojem napredku. Resnično trdo dela, da bi mu uspelo. Je izjemen nogometaš in po mojem mnenju bi lahko igral kjerkoli. Mislim, da je slovenska liga dobra, toda hkrati sem prepričan, da je pripravljen za večje izzive."

stephen makinwa ap
Arsen Perić

Članki iz rubrike