rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ro
ro
0 09.06.2016 21:54:04

Štulac pod vodstvom legende Milana?

Grega Wernig
Mladi slovenski reprezentant se bo z Bonifike morda bržčas preselil k zahodnim sosedom.

"Z 99-odstotno verjetnostjo lahko povem, da bo Leo Štulac zapustil Koper. Ko je podpisal pogodbo, je bil sklenjen dogovor, da ga po koncu sezone pri morebitnem prestopu v tujino ne bomo ovirali," je že pred časom dejal športni direktor Kopra Dušan Petković.


Za zdaj vse kaže, da se bo preselil k zahodnim sosedom, toda kariere v tem primeru ne bi nadaljeval v serie A ali serie B, temveč na tretjeligaškem prizorišču. Drži, ne sliši se obetavno in gotovo drži, da bi moral imeti mladi slovenski reprezentant višje ambicije, vendar hkrati prav tako drži, da bi bil v tretjem kakovostnem razredu tekmovanja del nadvse ambicioznega projekta. V svoje vrste ga namreč vabi Venezia, ki je na novi poti in je v pravkar končani sezoni napredovala iz četrte lige, v Benetkah pa verjamejo, da bodo že čez leto dni lahko spremljali drugoligaške obračune. Optimizem je gotovo tudi posledica klubskega proračuna. Ta znaša blizu osem milijonov evrov in ga zagotavlja Joseph Tacopina, ki ga je italijanski nogomet spoznal leta 2011, ko je bil del ameriškega konzorcija, ki je kupil večinski delež Rome. Iz prestolnice se je nato umaknil in postal lastnik Bologne, pred dvanajstimi meseci se je novega izziva lotil v edinstvenem romantičnem mestu na vodi.

Da je denarja dovolj, navsezadnje nazorno razkriva informacija, da je nov trener Venezie postal Filippo Inzaghi, ki je tako po petnajstih letih zapustil Milan. Po koncu igralske kariere je bil najprej trener mladinske zasedbe, nakar je priljubljeni Pippo sedel tudi na klopi članske ekipe rossonerov.

Članki iz rubrike