nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 08.07.2017 09:30:38

Vsega lepega je nekoč konec: Kopačke na klin obesil vezist, ki je v PLTS odigral več kot 180 tekem

www.alesfevzer.com
Tik pred začetkom nove sezone v PLTS se je od nogometa poslovil nogometaš, ki je na glavnem slovenskem odru odigral kar nekaj tekem.

Večji del kariere je preživel pri Celju, bil je tudi pri Olimpiji, zdaj se je za slovo odločil kot član Krškega. Na stadionu Matije Gubca so v slovo pomahali Dejanu Urbanču, ki je tik pred začetkom nove sezone obelodanil, da končuje svojo bogato kariero. Triintridesetletni vezist je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral natanko 183 tekem, na katerih se je petkrat vpisal med strelce, hkrati je zbral tudi 138 nastopov in 24 golov v 2. SNL.

"Počutim se preobremenjenega. Poleg službe je težko trenirati in igrati na tem nivoju. Želim se tudi več posvečati svoji družini, kjer se bo poleg skoraj šestletne hčerkice v kratkem povečala še za enega člana. Zato sem se tudi odločil, da zaključim svojo športno pot," je ob slovesu za uradno spletno stran Krškega povedal Urbanč, predsednik kluba Boštjan Blažinčič je dodal: "Dejan je igralec, ki je s svojimi nastopi, pristopom na treningih in obnašanjem zunaj igrišča vedno bil zgled vsem ostalim. Kapetan, ki je dal vedno vse od sebe in bil zraven pri najlepših trenutkih Posavskega nogometa. Nogometni pokoj je nekaj kar čaka vsakega nogometaša, smo pa Dejanu ponudili, da ostane del NK Krško, da se priključi strokovnemu teamu članske ekipe ali pa na kakšno drugo funkcijo v klubu v kateri bi se videl. Želim mu pa predvsem, da izkoristi po novem proste popoldneve za tisto kar ima najraje…, sam pa verjamem, da se kmalu vidimo spet na Gubcu. Urbi, hvala je premalo…"

Članki iz rubrike