evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
0 21.12.2014 19:07:50

Volaš: Ne, niso se oglasili

Drago Wernig - TAKA
Kje bo koprski napadalec po prekinitvi sodelovanja z Debrecenom nadaljeval kariero?

Dalibor Volaš je pred dnevi predčasno prekinil sodelovanje z aktualnimi madžarskimi prvaki, postal je le še nekdanji igralec Debrecena. Je tako hotelo vodstvo kluba? "V bistvu sem bil jaz tisti, ki je bil pobudnik začetka pogovorov v tej smeri. S trenerjem se nisva najbolje razumela, ni me bilo v njegovih načrtih, zato se mi je zdela takšna odločitev najbolj smotrna. Naposled smo se leto in pol pred iztekom pogodbe razšli sporazumno, s s stiskom rok. Zame je gotovo najpomembnejše, da sem zdaj prost igralec brez odškodnine in imam pri iskanju novega kluba proste roke," pravi izkušeni koprski napadalec.

Naslednje vprašanje se zastavlja samo po sebi - kje bo nadaljeval kariero? "V tem trenutku tega res še ne vem. Potekajo posamezni pogovori, odpirajo se nekatere zadeve, toda za zdaj vendarle ni še nič dovolj konkretnega," je odvrnil Dalibor Volaš, ki ni izključil vrnitve na slovensko prizorišče: "Da, tudi to je mogoče, čeprav je dejstvo, da me še naprej bolj mika tujina."


Se je morda oglasil Maribor? "Ne, ni se," se je odzval strelec epskega gola za vijoličaste na Ibroxu.

Tudi v Kopru menda preučujejo možnosti, kako izgubljenega sina vrniti na Bonifiko? "Koper? Ne, z nikomer se nisem pogovarjal," je odvrnil Dalibor Volaš.

Morda Olimpija? "Ne, ni se oglasila," pravi napadalec, ki bo 27. februarja dopolnil 28 let, in dodaja: "V tem trenutku je zares prezgodaj razpredati o tem, kako se bo vse skupaj razpletlo. Bomo videli. Na voljo je vendarle še nekaj časa, prestopni rok se še ni niti začel."

Članki iz rubrike