evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

br
br
0 21.12.2014 19:15:23

Stojanović: Sram me je

Za Slavišo Stojanovićem in njegovimi varovanci je peklenska sobota oziroma tekma, po kateri bi se bržčas najraje pogreznili v zemljo.

Kot smo že poročali, so nogometaši Liersa v 20. krogu belgijskega prvenstva v Charleroiju doživeli že dvanajsti poraz, uvrstitev na lestvici je temu primerna. Ekipa, ki jo s klopi vodi Slaviša Stojanović, je na zadnjem mestu, točke je dobila za tri zmage in pet neodločenih izidov.


Pogosto poudarjamo, da se poraz od poraza razlikuje, da je res tako, je zasedba nekdanjega slovenskega selektorja zelo boleče občutila na lastni koži, ko na prizorišču epskega obračuna med Slovenijo in Jugoslavijo na Euru 2000 ni bila le poražena, ampak je bila potolčena, ponižana, osramočena. Charleroi je pred 12.750 gledalci slavil s kar 6:0 in ostaja v boju za visoka mesta, njegovim tekmecem ni uspevalo nič.

"Sramujem se naše podobe, pokazali nismo ničesar. Tako se svojega dela ne opravlja. Nogomet ni hobi, toda nekateri igralci tega očitno ne razumejo. Opravičujem se navijačem in ljudem, ki nas plačujejo. Tekmeci so pokazali, kako se bori za barve svojega kluba. V naši ekipi ni bilo discipline, strasti, ni bilo ničesar," je po katastrofi rohnel Slaviša Stojanović, ki verjame, da bo vodstvo kluba v zimskem prestopnem roku uspelo poskrbeti za okrepitve. Za službo se Slave ne boji: "V delo, ki ga opravljam, dajem celega sebe. Počnem, kar moram početi, toda zadnjo besedo imajo predsednik in člani vodstva kluba."

Jasno je torej, da so pred ljubljanskim strokovnjakom nemirni prazniki, da bi bilo vse skupaj še huje, je letos pred njegovo ekipo še ena izjemno zahtevna preizkušnja. V petek, 26. decembra, se bo pred svojimi navijači udarila z vodilnim Club Bruggeem. A tudi to še ni vse, v novo leto bo Lierse 17. januarja krenil v Bruslju, kjer bo na nasprotni strani močni Anderlecht.

MILEC ZNOVA NA IGRIŠČU
Martin Milec se je po poškodbi vrnil v ekipo Standarda, ki je v gosteh z 2:1 premagala Gent, za ves izkupiček je v četrti minuti sodniškega dodatka zadel Geoffrey Mujangi Bia. Nekdanji igralec Maribora je bil član začetne enajsterice, na igrišču je bil do 87. minute.

Članki iz rubrike