sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

liz
liz
0 28.02.2015 21:17:40

Boban Jović: Naslednjo moramo dobiti

Wisla.Krakow
Potem ko sta se Olimpija in Wisla konec prejšnjega tedna le dogovorila o prestopu Bobana Jovića v poljskega prvoligaša, je bočni branilec danes vknjižil svoj prvi nastop v tamkajšnjem prvenstvu.

Wisla je v 22. krogu gostovala pri Belchatowu in izgubila z 0:3. Jović je dvoboj začel v udarni enajsterici gostujoče ekipe, igro pa zapustil v 81. minuti. Wisla je peta, za vodilno Legio (odigrano ima tekmo manj) pa zaostaja za šest točk.


"Zelo sem vesel, ker sem prvič oblekel dres Wisle v najmočnejšem poljskem prvenstvu. Prepričan sem, da bomo na naslednji tekmi opravili boljše delo in da se bomo veselili zmage pred svojimi navijači," je po porazu povedal 23-letni Celjan.

Domačini so bili danes enostavno premočni, čeprav niti Wisla ni igrala slabo. "Imeli smo svoje priložnosti, ampak jih nismo znali izkoristiti. Nujno moramo dobiti naslednjo tekmo," je dejal Jović in nadaljeval: "Ne vem, zakaj danes nismo prišli do točk, saj imamo zelo dobro moštvo in tudi naša igra nikakor ni slaba. Mislim, da se moramo usesti in analizirati potek srečanja."

Poljaki so Jovićevo igro označili za dobro, še posebej pa so izpostavili dobro sodelovanje z Lukaszem Burligo. "Gre za zelo dobrega igralca, veliko sva si pomagala in upam, da se bova v prihodnje še bolj razumela v igri."

Članki iz rubrike