pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 14.05.2015 21:51:50

Si Zvezda res želi Stojanovićeve vrnitve?

Srbski mediji so v četrtek postregli z novico, da naj bi si vodstvo Crvene zvezde želelo vrnitve nekdanjega trenerja Slaviše Stojanovića.

Kot poroča spletni portal Mozzart sport, vodstvo Crvene zvezde po čustvenem govoru in napovedi odhoda trenerja Nenada Lalatovića že išče novega trenerja. Hkrati pa dodaja, da naj bi rdeče-beli vzpostavili kontakt z nekdanjim trenerjem Slavišo Stojanovićem.


Glavni razlog za to naj bi bil, ker naj bi se po mnenju nekaterih junija lani (pre)hitro odrekli uslugam nekdanjega slovenskega selektorja, ki je nato odšel v Belgijo in dolgo čakal, da so mu nekdanji delodajalci odgovarjali na SMS sporočila o denarju, ki so mu ga še bili dolžni. 

Za mnoge je bil njegov odhod po osvojitvi naslova po sušnih šestih letih presenečenje, Stojanović pa je po odhodu priznal, da odločitev, da ni več trener, ni bila izključno njegova. Stojanovića so po končani poti pri Liersu še vedno videvali v srbski prestolnici, a vprašanje je, če je do ponovnih kontaktov res prišlo, ali bi se po ne ravno profesionalnem odnosu ob slovesu, odločil za vrnitev.

Članki iz rubrike