sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

rb
rb
0 20.05.2015 10:45:13

Jezen in lačen maščevanja! Je Milanič?

Grega Wernig
Angleški drugoligaš slovitega imena in zgodovine bo znova zamenjal trenerja, menda pa ni izključeno, da bi se na klop Leedsa vrnil strokovnjak iz Izole.

"Pogodbo imam še eno leto oziroma do konca prihodnje sezone in v tem času moram biti klubu ves čas na voljo. Dokler ni drugačnega dogovora, je to to, dodatnih komentarjev ne smem dajati," je pred dnevi, ko smo ga obiskali v Gradcu, med drugim povedal Darko Milanič. 


Nič pretresljivega, nič takega, česar ne bi vedeli, toda za Anglijo to očitno ne velja. Zato se lahko pohvalimo, da je naš intervju s primorskim strokovnjakom odmeval tudi na Otoku, najbolj seveda v Leedsu. Tamkajšnji novinarji in navijači so namreč osupli nad informacijo, da je nekdanji kapetan slovenske reprezentance še vedno uslužbenec kluba z Elland Roada, ki kakopak mora izpolnjevati svoje obveznosti, zapisane v pogodbi. 

924-10-2milanic

"Pri nas česa takega nismo navajeni. Vsaj do zdaj nismo bili. Ko klub odstavi trenerja, z njim tudi prekine sodelovanje. Pod pogoji pač, ki so zapisani v pogodbi, in vsak gre naprej svojo pot," presenečeni nad statusom Darka Milaniča pravijo v Leedsu, a posledično se je začela razvijati nova zgodba z ugibanji o tem, ali bi se lahko slovenski strokovnjak vrnil na klop. Ker je jasno, da bo predsednik Massimo Cellino znova menjal trenerja, Neil Redfearn, ki je z ekipo drugoligaško prvenstvo končal na 15. mestu, bo kmalu preteklost. Tudi ali predvsem zato, ker s kontroverznim Italijanom ni v najboljših odnosih, zato mu tudi simpatije navijačev ne pomagajo.

924-10-cellino

"Ne morem še razkriti, kdo bo nov trener. Je pa jezen in se hoče maščevati. Tako kot jaz," je Massimo Cellino povedal za The Mirror. Ste se na koga spomnili? Ne, niste edini, ki ste pomislili na Darka Milaniča. Nekateri novinarji, ki spremljajo Leeds, so njegovi morebitni vrnitvi precej naklonjeni, mnenja navijačev so dokaj deljena, toda dejstvo je, da se strokovnjak iz Izole tudi v Angliji omenja kot morebitna nova (stara) rešitev. Na stavnicah sicer ne kotira najbolje. Kvota nanj je 33/1, takšno ima denimo tudi Jimmy Floyd Hasselbaink, za največjega favorita velja Uwe Rösler.

Članki iz rubrike