sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

liz
liz
0 20.05.2015 22:35:59

Niti zadetek Velikonje ni bil dovolj

vszi
Nogometaši Liersa se skupaj s tremi drugoligaškimi ekipami borijo za zadnje prosto mesto v belgijski prvoligaški konkurenci za sezono 2015/16.

Nocoj so v peti tekmi gostili Eupen in ostali praznih rok. Gostje so slavili s 3:1, kar pomeni, da bo Lierse v naslednji sezoni igral med drugoligaši. Rumeno-črni so v petih tekmah zbrali sedem točk, vodilni Leuven pa jih ima pred zadnjim krogom enajst.


Za Lierse se je tekma zelo slabo začela, saj so gostje v 25. minuti povedli z 0:1. Trinajst minut pozneje je Eupen ostal s samo desetimi igralci, saj je bil izključen Timmermans. Vendar pa domačini niso imeli dolgo številčne prednosti na igrišču, na začetku drugega dela igre je moral predčasno pod prho Masika.

Igranje desetih proti desetim je pomenilo, da je bilo na igrišču nekoliko več prostora. V 78. minuti je upanje domačemu moštvu prinesel Etien Velikonja, ki je uspel izenačiti. Takrat so mnogi pomislili, da bo ta zadetek dokončno prevesil tehtnico na domačo stran, a so se zmotili.

V izdihljajih dvoboja so žogi pot v mrežo našli nogometaši Eupena, in to dvakrat, ter vknjižili drugo zmago. Njihov zaostanek za vodilnim Leuvenom zdaj znaša tri točke in prav ti ekipi bosta v medsebojnem dvoboju v nedeljo odločili, katera izmed njiju bo v prihodnji sezoni igrala v elitnem tekmovanju.

Članki iz rubrike