volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 09.06.2015 12:54:55

Se bo Krhin vrnil v Španijo?

Grega Wernig
Rene Krhin je v drugem delu letošnje sezone zelo uspešno branil barve španske Cordobe, tudi v naslednji sezoni pa bi si lahko kruh služil v Španiji.

Kje bo kariero nadaljeval Rene Krhin? 25-letni Slovenec bi se moral po uspešni epizodi v Cordobi vrniti v Milano, k Interju, ki je Krhina v Španijo samo posodil, toda defenzivni vezist se tudi sam zaveda, da pri črno-modrih prihodnosti več nima. 

Italijanski mediji poročajo, da naj bi se Krhin vrnil v Španijo. Pisali smo že, da naj bi se zanj zanimali Villarreal, Elche, Espanyol in Sevilla, kot kaže, pa so prav Andaluzijci tisti, ki si otroka Maribora najbolj želijo pripeljati v svoje vrste. 

Zmagovalka lige Europa bo namreč poleti ostala brez kamerunskega vezista Stephena Mbie, prav v Krhinu pa Andaluzijci vidijo dovolj kakovostno zamenjavo. Ob Krhinu se sicer kot potencialna okrepitev omenja še en nogometaš Interja, in sicer Zdravko Kuzmanović

Rene Krhin je v intervjuju za Ekipo povedal, da se v Španiji odlično počuti, da med prostim časom velikokrat odide v Sevillo, a vprašanje je, ali bi bila zanj res dobra poteza, da odide k zmagovalki lige Europa. Ne nazadnje ima Sevilla v tem trenutku verjetno še močnejšo vezno linijo kot Inter. 

Članki iz rubrike