gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 04.10.2015 22:34:48

Oblak klonil enkrat, Atletico ostal neporažen (video)

vszi
Že 211. madridski mestni derbi se je končal z remijem, Jan Oblak klonil enkrat.

Vikend številnih nogometnih derbijev sta začinila velika madridska rivala. V španski prestolnici sta se v nedeljo zvečer pomerila Atletico in Real ter se razšla z neodločenim rezultatom. Jan Oblak je gol Atletica pričakovano branil od prve do zadnje minute, ob tem pa moral enkrat po žogo v svojo mrežo. To se je zgodilo že v deveti minuti, ko je klonil po strelu Karima Benzemaja.

Kasneje je za izenačenje na 1:1 in tudi končni rezultat poskrbel Luciano Vietto, ki je mrežo Reala zatresel v 84. minuti. Že precej pred tem je Antoine Griezmann v 22. minuti za domače zapravil enajstmetrovko, tik pred koncem derbija pa je zmago Atleticu preprečil vratar sila razigrani Reala Keylor Navas, ki je res izredno posredoval po strelu Jacksona Martineza.



Ker se je madridski derbi končal z remijem, je vodstvo na lestvici la lige zadržal Villarreal. Pa čeprav je tokrat izgubil na gostovanju pri Levanteju, kjer je doživel prvi poraz v sezoni. In treba je priznati – tudi po krivdi Bojana Jokića. Slovenski reprezentant je moral namreč že po dobre pol ure z igrišča zaradi dveh rumenih kartonov.

Real za Jokićevim klubom zaostaja za eno točko, enako velja za tokrat v Sevilli poraženo Barcelono, Atletico je s tremi točkami manj kot vodilni na petem mestu.

Članki iz rubrike