petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 12.09.2016 11:33:16

Andraž Šporar trenerju vse glasneje sporoča, da se je vrnil

Profimedia
Nekdanji kapetan Olimpije Andraž Šporar je okreval po poškodbi in se na zelenice več kot očitno vrnil v dobri formi.

Poškodba, ki mi je vzela pol leta in mu še kako zagrenila privajanje na novo okolje, je očitno vedno bolj oddaljen spomin. Andraž Šporar iz tekme v tekmo dokazuje, da je okreval in da je, kar je najpomembnejše, kljub več mesečni odsotnosti v dobri strelski formi. Nekdanji kapetan Olimpije se sicer za zdaj še dokazuje v zasedbi do 21 let, saj pri Baslu očitno nočejo hiteti z njegovo vrnitvijo, pa vseeno.


Mlada zasedba Basla je konec tedna gostovala pri klubu FC Breitenrain in izgubila s 3:4, toda dolgo časa ji je kazalo še precej slabše. Gostitelji so namreč po petdesetih minutah vodili že s 4:0, nakar je prav Šporar poskrbel za znosen poraz. V 75. in 90. minuti je zabil dva gola, tik pred zdajci pa zapravil še priložnost za hat-trick. Poraza torej vseeno ni uspel preprečiti, je pa trenerju vnovič glasno sporočil, da se je vrnil.

Glede tega, koliko zadetkov je zabil Ljubljančan, je sicer nekaj negotovosti. Medtem ko baselski Basellandschaftliche Zeitung trdi, da je dva, saj naj bi bil drugi gol Basla avtogol enega od domačih nogometašev, so na uradni spletni strani švicarskega velikana zapisali, da je Šporar dejansko dosegel hat-trick. Kakorkoli že, kar zares šteje, je dejstvo, da je slovenski napadalec očitno v zelo dobri formi.

Članki iz rubrike