zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
6 18.12.2016 20:59:05

Kaj imata skupnega Maribor in Rijeka? Več, kot si mislite!

Drago Wernig - TAKA
Na Rujevici imajo več kot dovolj razlogov za zadovoljstvo.

Nogometaši Rijeke bodo nadaljevanje prvenstva na hrvaškem prvoligaškem prizorišču pričakali na vrhu lestvice. Jeseni niti enkrat niso okusili grenkobe poraza in imajo pred najbližjim zasledovalcem Dinamom šest točk prednosti. Ni ogromno, a niti tako zelo malo, na Kvarnerju pa imajo dovolj razlogov za zadovoljstvo tudi zaradi zadnje poslovne poteze. Prvoligaš z Rujevice je bo spomladi naslov prvaka naskakoval tudi ob pomoči finančnih sredstev iz Slovenije. Sponzorsko pogodbo z Zavarovalnico Sava je namreč podaljšal še za tri leta in pol.


Zavarovalnica Sava je tudi generalni pokrovitelj Maribora, ki nadaljevanje prvenstva na sončni strani Alp prav tako pričakuje na vrhu lestvice, ob tem pa Rečani sporočajo, da gre za pomemben mejnik v novejši zgodovini kluba. Sava bo namreč prvi pokrovitelj, katerega logotip se bo pojavil na dresu vodilne ekipe hrvaškega prvenstva, odkar je Social Spor postal večinski lastnik kluba.


"Verjamemo, da bo Rijeka jesenski naslov na koncu prvenstva nadgradila z naslovom prvaka," je ob podpisu pogodbe med drugim povedal predsednik uprave Zavarovalnice Sava David Kastelic.

Članki iz rubrike