stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 14.03.2017 21:42:13

Rep spet zabil in je z LASK-om vse bliže napredovanju v prvo ligo (video)

vszi
Čeprav sta nocoj v središču pozornosti nogometne javnosti povratni tekmi osmine finala lige prvakov med Juventusom in Portom ter Leicestrom in Sevillo, je bilo odigranih tudi nekaj prvenstvenih obračunov.

Tako so bili dejavni avstrijski drugligaši, kjer po štiriindvajsetih odigranih krogih daleč najbolje kaže ekipi LASK iz Linza. Slednja je nocoj vknjižila že šestnajsto zmago in ima na vrhu lestvice osem točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Lieferingom.

LASK je bil na svojem igrišču z 2:0 boljši od šestouvrščenega Wattensa, pomembno vlogo pri zmagi pa je odigral tudi Rajko Rep.

Šestindvajsetletni igralec sredine igrišča je srečanje sicer začel na klopi, v igro pa vstopil v 70. minuti. Petnajst minut pozneje je na najboljši možen način zaključil akcijo domačega moštva in postavil končni rezultat dvoboja. To je bil Repov peti gol v sezoni in je tretji strelec svoje ekipe.

Nekdanji član Celja, Maribora in Mure je v LASK prišel pred začetkom letošnje sezone iz celovške Austrie, s klubom iz Linza pa je podpisal triletno pogodbo.

PATRIK ELER ČETRTI STRELEC LIGE
Že včeraj je Wacker Innsbruck z 1:0 ugnal Austrio Lustenau, pod zmagoviti gol pa se je podpisal Patrik Eler. Šempetrčan, ki je še v minuli sezoni z Repom skupaj igral v celovški Austrii, je v polno meril desetič v sezoni in je četrti strelec tekmovanja. Wacker pa najdemo na petem mestu, 21 točk za LASK-om.

rajko rep patrik eler
SK Austria YouTube

Članki iz rubrike