901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

muk
muk
0 29.07.2015 09:50:55

Znova ostali brez Redžića

Nikola Miljković
Tudi za rokometaše Izole je konec poči

Lani so ujeli ritem predvsem v zaključku sezone in si na koncu z 11. mestom zanesljivo priigrali obstanek v najmočnejši slovenski ligi, priprave na peto zaporedno sezono med elito pa so začeli v ponedeljek popoldne.


Trener Borut Hren bo imel na voljo podobno zasedbo kot v prejšnji sezoni; športne copate je sicer v omaro dokončno pospravil Nikola Kojić, ekipo pa sta po drugi strani okrepila 26-letni desni zunanji Željko Kecman in 20-letni organizator igre Žan Gjerek. Veliko se pričakuje od Andraža Velkavrha, ki se te dni mudi na pripravah kadetske reprezentance in je bil lani kot debitant v ligi eno od odkritji sezone, med osmoljence sezone, pa čeprav se je ta šele dobro začela, pa že zdaj znova lahko uvrstimo Amela Redžića.

Prejšnji teden, skoraj natanko eno leto po lanski poškodbi, je namreč doživel prometno nesrečo, si znova zlomil ključnico in uvodnih nekaj mesecev bo nesrečni Redžić znova prisiljen v vlogo gledalca. Svoje letošnje prvenstveno popotovanje začenjajo v Novem mestu, tako v Izoli kot v nekaj kilometrov oddaljenem Kopru pa imajo v svojem tekmovalnem koledarju debelo podčrtan deseti krog, ko bo po dveh letih znova na sporedu vedno vroči primorski derbi.

Članki iz rubrike