bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

M.A.
M.A.
0 29.07.2015 11:56:53

Mijušković uradno v Mariboru

RK Maribor Branik
Potem, ko vodstvo mariborskega kluba ni našlo skupnega jezika z Emirjem Taletovičem, je zavihalo rokave in poiskalo nadomestno rešitev. Sodelovanje so sklenili z izkušenim črnogorskim vratarjem Miletom Mijuškovićem, ki je bil v minuli sezoni v dresu Cangasa eden boljših vratarjev španske lige.

Devetindvajsetletni Mijušković je večji del svoje dosedanje športne poti preživel v Črni gori, kje je igral za domačo Sutjesko iz Nikšića, cetinjski Lovćen in Budvansko rivijero. Zadnji dve sezoni pa je nastopal za španski Cangas, ki je v minulem španskem prvenstvu osvojil zgodovinsko peto mesto in si s tem zagotovil igranje v Pokalu EHF. Kljub temu pa je 192-centimetrov visok črnogorski čuvaj mreže našel nov izziv v Mariboru.

"Odločil sem se, da poiščem nov izziv in iz Cangasa odidem na vrhuncu. Vsepovsod, kjer sem do zdaj igral, sem dosegel določen uspeh in upam, da bo mi to uspelo tudi z Mariborom. Prvi vtisi so odlični, tako fantje kot trener so zelo pozitivni in jaz bom naredil vse, kar je v moji moči, da skupaj pridemo do novih mejnikov. Čeprav sem za vratarja še mlad, pa imam vseeno za sabo kar nekaj let igranja in verjamem, da bodo tudi moje izkušnje pripomogle k še večjim uspehom mariborskega rokometa," je dejal Mijušković, ki bo čuvaj mariborske mreže najmanj eno leto.

Članki iz rubrike