pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

sta
sta
0 09.01.2016 11:21:18

Mitrović kmalu za Gorenje

Drago Wernig - TAKA
Občasni srbski rokometni reprezentant Luka Mitrović bo v prihodnji sezoni član velenjskega Gorenja.

Osemindvajsetletni igralec se najbolje znajde na položaju srednjega zunanjega igralca. Trenutno je član norveškega Elveruma, ki v tej sezoni igra v ligi prvakov.

V minulih mesecih je 192 cm visoki igralec na dvanajstih tekmah lige prvakov dosegel 60 zadetkov. Med drugim je bil v prvem krogu sezone tega tekmovanja, na položaju levega zunanjega, na katerem trenutno igra zaradi poškodb soigralcev, izbran tudi v najboljšo postavo. Za norveški klub je doslej odigral 43 tekem in v tem času dosegel 234 zadetkov (5,4 na tekmo).

Mitrović je v dosedanji karieri dosegal gole za klube kot so Elverum, Metaloplastika iz Šabca ter za danske Alborg, Skive in Nordsjeland. Dejstva, da bo postal novi član RK Gorenje Velenje, je vesel tudi Mitrović, ki je ob tem povedal: "Zelo sem zadovoljen z dogovorjenim sodelovanjem in predstavljeno strategijo. Naše ambicije so podobne in upam, da bomo skupaj osvajali lovorike tako v Sloveniji kot tudi na evropskih tekmovanjih. O ekipi in Velenju kot mestu sem slišal veliko dobrih stvari, zato se sodelovanja izjemno veselim, predstavlja pa mi tudi velik izziv. Člansko moštvo se bo sicer z novo sezono precej spremenilo, a to ob dobrem delu vseh vključenih v klub zagotovo ne bo vplivalo na končne rezultate."

Članki iz rubrike