Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 10.12.2016 09:36:35

Rangersi v derbiju zmagali v Chicagu

vszi
Ekipa Chicago Blackhawks je v derbiju v ligi NHL doma po podaljšku izgubila z New York Rangers z 0:1 in je tretja na lestvici celotne lige.

Pred vodilno ekipo zahodnega dela lige sta tokrat prosti Montreal in New York Rangers, ki imata po 39 točk, Chicago pa ima točko manj.

Edini zadetek v United Centru je dosegel Nick Holden po 55 sekundah dodatnega dela igre, vratar gostov Antti Raanta pa je ubranil vseh 26 strelov. Dve posredovanji 27-letnega Finca sta bili še posebej izvrstni, najprej je po vsega 24 sekundah dvoboja zaustavil poskus Ryana Hartmana, dobrih pet minut pred koncem pa je preprečil še zadetek Patricku Kaneju. Raanta je bil sicer premagan, v šesti minuti tretjega dela igre je zadetek dosegel Marian Hossa, na zahtevo klopi gostov so pogledali videoposnetek, ki je pokazal, da je bil Slovak v prepovedanem položaju, ko je vstopal v napadalno polje gostov.


Igralci Minnesote Wild so s 3:2 po šestih izmenjavah kazenskih strelov premagali Edmonton Oilers, z istim izidom pa je ekipa Anaheim Ducks ugnala San Jose Sharks, ko je slabih šest minut pred koncem dvoboj odločil Hampus Lindholm.

Kar tri tekme so se končale z 1:4. Na svojem ledu so izgubili hokejisti Detroit Red Wings s Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils s St. Louis Blues, Forward Robby je zadel dvakrat, Vladimir Tarasenko pa trikrat podal, in Buffalo Sabres z Washington Capitals. Za slednje je 20-letni Pražan Jakub Vrana dosegel svoj prvi gol v NHL za 2:0.

Ekipa Anžeta Kopitarja Los Angeles Kings bo v noči na nedeljo po slovenskem času gostila Ottawo Senators.

Značke: ny-rangers, nhl

Članki iz rubrike