zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Primož Salmič
Primož Salmič
0 23.03.2015 11:03:49

Malcolm Armstead in odhod: Sem tu in konec

Nikola Miljković
Najboljši igralec Krke je na derbiju, tako kot je že običajno, najbolje igral v zadnji četrtini, ko je z nekaj potezami spet pokazal, zakaj bi ga v svojih vrstah rad videl marsikateri klub.

S čokoladico si je po tekmi vračal izgubljeno energijo. "Veliko je bilo tekanja gor in dol. Olimpija je zmagala, lahko bi tudi mi, če bi v določenih trenutkih odigrali drugače, včasih reagirali drugače, se bolje prilagodili. Krivdo prevzemam tudi nase. Nekajkrat nisem bil uspešen pri metih, ki jih običajno zadanem. Ekipa je dala približno tisto, česar je v tem trenutku sposobna, jaz pa ne, lahko bi naredil več," ni bil prizanesljiv do samega sebe.

In tako kot ni bil zadovoljen s svojo predstavo in porazom na tej tekmi, ni bil zadovoljen tudi s celotno sezono Krke v ligi ABA. "Nikoli ne smeš biti zadovoljen, tudi jaz nisem s tem, kar smo naredili. Cilj mora biti končnica, osvojitev naslova. Ni se zgodilo, zdaj se moramo obrniti k naslednjim ciljem," je vsaj navzven hitro pospravil sezono jadranske lige v arhiv.


V njej je izpustil eno samo tekmo, s tistim, kar je pokazal na ostalih, pa si prislužil zanimanje številnih klubov. Za trenutek je obmolknil, nato pa se nasmehnil, ko smo ga vprašali, ali drži, da je bil pred kratkim z eno nogo že izven Novega mesta. "Ne bom se spuščal v to, ne bi rad govoril o tem. Sem tu in konec," je dejal.

Zanikanje se sliši drugače in seveda nas je zanimalo, ali je še zadovoljen v Krki. "Seveda. Če ne bi bilo tako, ne bi igral. Hvaležen sem Krki, veliko je naredila zame, posebej v času, ko sem bil lani poškodovan, so v klubu lepo skrbeli zame. Vesel in hvaležen sem za to," je z odgovorom verjetno razveselil vodstvo Krke in njene navijače.

Torej ostaja na Dolenjskem do konca sezone? "Ne morem tega reči z gotovostjo. Če bi me kdo lahko kupil, če bi lahko odšel kam, kjer bi bilo bolje za mojo kariero, potem ..." ni dokončal stavka. In takoj nato še dodal: "Če ne, pa tudi prav. Trenutno sem osredotočen na Krko, dal bom vse od sebe za njen uspeh."

Članki iz rubrike