zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

liz
liz
0 24.03.2015 17:51:21

Murić: Pot je zdaj težja

Arsen Perić
V nedeljo je bil v podgoriški dvorani Morača v zadnjem krogu rednega dela lige ABA na sporedu obračun Budućnosti in Partizana.

Po zadnjem pisku sirene so bili bolj zadovoljni Črnogorci, ki so z odlično odigrano končnico slavili z 79:72. Zmaga jim je prinesla tudi drugo mesto, kar pomeni, da se bodo v polfinalu tekmovanja pomerili s Cedevito. Na drugi strani so črno-beli s porazom osvojili četrto mesto in se bodo v polfinalu merili s prvouvrščeno Crveno zvezdo, ki velja za glavnega kandidata za končno zmago.


Čeprav bo imel Partizan na papirju najtežjega tekmeca, ostajajo varovanci trenerja Duška Vujoševića optimistično razpoloženi. To velja tudi za slovenskega reprezentanta Eda Murića. "Pot je zdaj težja, ampak cilj ostaja enak. Če želite postati prvak, morate premagati vse. Če bomo dali vse od sebe, lahko premagamo Crveno zvezdo," je povedal nekdanji član novomeške Krke, in dodal, da fantje ne smejo dovoliti, da bi poraz z Budućnostjo pustil kakršnekoli negativne posledice na ekipi.

Pritisk v mestnem derbiju bo seveda izjemno velik. "Vsak, ki igra v velikem klubu, se nauči spopadati s pritiskom, ki ga prinašajo velike tekme. Zvezda je do zdaj prikazala najboljšo igro, ampak odločilne tekme šele prihajajo. Upam, da bomo zdaj mi pokazali boljšo igro in tudi zmagali," je za srbske medije povedala 23-letna Partizanova osmica.

Članki iz rubrike