oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ba
ba
0 17.03.2015 10:23:24

Elsner ga še ne pozna

Nikola Miljković
Domžalčani nikakor ne morejo ujeti želenega ritma, tudi na Bonifiki se ni izšlo po njihovih željah. Znova so ostali praznih rok, gola iz igre niso dosegli že 476 minut, posledica je zdrs na tretje mesto na lestvici.

Ne gre in ne gre. To je v zadnjem času najbolj pogosto slišati ob Kamniški Bistrici, stanja duha ni spremenilo niti nedeljsko gostovanje na Bonifiki. Vsekakor bi se lahko razpletlo tudi drugače, toda gostje so bili pred domačimi vrati premalo zbrani in odločni, povrhu se je zgodila še najstrožja kazen, po dvoboju Dejana Trajkovskega in Dejana Peševskega marsikateri sodnik gotovo ne bi pokazal na belo točko. Za 200. domžalski poraz v slovenski prvoligaški druščini.

"Tekma je bila podobna kot v Zavrču. V polju smo znova prevladovali, a nismo izkoristili svojih priložnosti, gol pa smo dobili takoj po eni od teh. K temu dodamo še nekaj sodniške pomoči nasprotniku in stvar se hitro zakuha. Toda ostati moramo optimisti, saj je veliko stvari, ki jih delamo na igrišču, dobrih. Prihajamo do lepih situaciji, ustvarili smo si tri zrele priložnosti, kar je veliko, in na tem moramo graditi. Tisti, ki so zadolženi za gole, morajo dvigniti svojo raven. Če ne bomo dosegali zadetkov, ne bo točk. Hkrati jih prejemamo na zares poceni način, in ko seštejemo vse skupaj, izgubljamo zagon v boju za Evropo, ki bo neizprosna in dolga. Ko pogledam vsebino tekme, me ob ugotovitvi, da smo ostali brez točk, boli srce," je bil po porazu v Kopru razočaran Luka Elsner.

873-12-simic crnigoj nm
Nikola Miljković

Jeseni smo velikokrat igrali slabše, a smo bili nagrajeni, ker smo bili čvrsti v obrambi. Spremenili smo slog igre. Igramo bolj odprto, poskušamo prevladovati v posesti žoge, vendar ne izkoriščamo priložnosti.

"Jeseni smo velikokrat igrali slabše, a smo bili nagrajeni, ker smo bili čvrsti v obrambi. Spremenili smo slog igre. Igramo bolj odprto, poskušamo prevladovati v posesti žoge, vendar v napadu ne izkoriščamo priložnosti. Ne uspemo priti do vodstva, v obrambi pa delamo neumnosti, in to nas stane točk. Treba je najti boljše ravnovesje med tem, kar hočemo delati v fazi napada in kako varni smo pri branjenju. Od petnajste minute naprej se nasprotnik spet ni nevarneje približal našim vratom, kaznovani pa smo bili ob njegovi edini priložnosti, ki to verjetno sploh ni bila. Nisem prepričan, da je šlo za prekršek za enajstmetrovko. Ostale ekipe zmagujejo in zdaj smo že močno padli po lestvici. Če se želimo uvrstiti v Evropo, bomo morali vsi dvigniti raven učinkovitosti. Trenutno niti ne poznam recepta, kaj storiti, da bomo tekme obrnili v našo korist. Verjetno se skriva nekje v karakterju ekipe," je nadaljeval trener Domžal.

Članki iz rubrike