pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 21.04.2015 10:18:27

Caputo tri, Rajčević dve tekmi na hladnem

Drago Wernig - TAKA
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je po 28. krogu prve lige Telekom Slovenije nogometašu Gorice Alexandru Caputu, ki je na sobotni tekmi ob porazu proti Domžalam z 1:3 prejel rdeči karton, izrekel še dodatno kazen treh tekem prepovedi igranja zaradi nevarne igre.

Caputo je bil izključen v 72. minuti tekme, ko je v boju za žogo Dejana Trajkovskega udaril z visoko dvignjeno nogo v predel prsnega koša.

Pod drobnogledom disciplinskega sodnika NZS se je znašel tudi sobotni obračun v Velenju, na katerem so nogometaši domačega Rudarja premagali državne prvake iz Maribora z 2:0.

Zaradi nešportnega vedenja tako domačih kot gostujočih igralcev, glavni sodnik na tekmi je izrekel vsega skupaj deset kartonov, devet rumenih in enega rdečega, je disciplinski sodnik velenjskemu Rudarju in Mariboru izrekel globi vsakemu v višini 300 evrov.

Nogometaš Maribora Aleksander Rajčević, ki je moral zaradi igranja z roko predčasno pod prho, pa se bo hladil na dveh tekmah.

S plačilom denarne kazni v višini 300 evrov je bila kaznovana tudi Krka, nogometaši iz Novega mesta so na domačem igrišču na tekmi proti Olimpiji, ki se je končala brez zadetka, prejeli kar pet rumenih kartonov.

Članki iz rubrike