nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 08.07.2017 09:45:38

Trener Maribora Darko Milanič skrajno samozavestno: V Mostarju se motijo, če mislijo, da nam lahko ...

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je pred prvo tekmo Maribora v novi sezoni dobro razpoložen.

Še zadnji vikend brez resnejših obveznosti, potem pa se bo začelo - zares! Nogometaši Maribora zaključujejo s pripravami na novo sezono, že v sredo jih čaka prva tekma drugega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Vijoličasti bodo gostovali v Bosni in Hercegovini, kjer si bodo na tekmi z Zrinjskim poskušali priigrati kar najboljše izhodišče pred povratno tekmo v Ljudskem vrtu.


Čeprav je Maribor izgubil generalko pred odhodom v Mostar, je Darko Milanič nabit s samozavestjo. V pogovoru za uradno spletno stran vijoličastih je tako izrazil prepričanje, da je njegova četa več kot pripravljena na to, kar jo čaka v sredo. "Ne morejo nam pripraviti posebnih presenečenj," je glede podobe Zrinjskega prepričan strokovnjak iz Izole, ki je nadaljeval: "Nekaj informacij smo že posredovali igralcem, preostale bomo v prihodnjih dneh v obliki videoanalize in tudi skozi treninge. Videli smo igrivo, nadarjeno ekipo, ki pa se ji moramo postaviti po robu z našimi najboljšimi značilnostmi. Moštveni duh mora biti naš zaščitni znak."

Milanič je v pogovoru za nkmaribor.com nekaj besed namenil tudi začetni enajsterici za prihajajočo tekmo: "Jasno je, da imajo nekateri prednost. Odločitev o tem, kdo bo začenjal posamezne tekme, bo odvisna od različnih dejavnikov. Včasih tudi od značilnosti tekmecev. Pomembno je, da smo skupina, ki je v vsakem trenutku pripravljena opraviti svoje obveznosti. Za vse bo med sezono dovolj priložnosti. Zadovoljen sem, kako so fantje oddelali priprave. Za to obdobje smo v optimalnem stanju in otvoritev sezone bomo dočakali ustrezno pripravljeni."

Članki iz rubrike