zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
5 19.12.2016 07:49:43

Kaj se dogaja z Iličićem? Kar se mu ni zgodilo še nikdar, se mu je že drugič v tej sezoni (video)

Profimedia
Josip Iličić se je znašel v fokusu italijanskih medijev, toda tokrat zaradi napačnih razlogov.

Najboljši slovenski nogometaš v polju je včeraj odigral tekmo serie A in s svojo Fiorentino gostoval v Rimu pri Laziu. Josip Iličić se je pri vijoličastih znašel v začetni enajsterici, toda v italijanski prestolnici se ni izkazal.

Fiorentina je dvoboj s sinjemodrimi izgubila z 1:3, razloge za poraz pa gre iskati tudi pri Iličiću. Pri izidu 2:0 za Lazio je imel namreč Slovenec priložnost, da rezultat zniža iz bele točke in vrne upanje vijoličastim, toda najstrožjo kazen je zapravil.



Zanimivo, to je bila že druga zapravljena enajstmetrovka za Iličića v tej sezoni serie A, prvo je zapravil na dvoboju z Milanom. V prejšnjih sezonah je bil Jojo iz bele točke v italijanskem prvenstvu stoodstototen, v zadetek je pretvoril vseh osem enajstmetrovk, ki jih je imel na voljo.

V tej sezoni je v serie A iz bele točke streljal trikrat, v polno pa meril samo na dvoboju z Empolijem (v ligi Europa je iz bele točke streljal enkrat in zadel na dvoboju s Slovanom iz Libereca). Skupno je Iličić v dresu Fiorentine v vseh tekmovanjih izvedel 15 enajstmetrovk, 12 njegovih strelov je končalo v mreži. Edina zgrešena enajstmetrovka slovenskega reprezentanta pri Fiorentini pred to sezono je bila tista proti Sevilli v ligi Europa v sezoni 2014/15.

Članki iz rubrike