stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ru
ru
0 15.05.2016 12:48:00

V osjem gnezdu v prihodnji sezoni tudi vratar Jože Baznik

Že pred zaključkom letošnje sezone domačega rokometnega prvenstva je vodstvo kluba Gorenje Velenje sestavilo člansko ekipo za prihajajočo sezono. Nova okrepitev članskega moštva je postal 23-letni vratar Jože Baznik, so danes sporočili iz kluba.

Trener članske ekipe Marko Šibila in trener vratarjev Morten Seier sta se odločila, da Klemnu Ferlinu in Roku Zaponšku dodata še enega mladega igralca, ki bo tudi branil črno-rumeni gol. Velenjčani so z nekdanjim mladinskim reprezentantom podpisali enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Baznik je v sezoni 2015/16 branil v vratih prvoligaša iz Novega mesta Krke, pred tem pa je bil ravno tako član prvoligaške ekipe, saj je branil za Dobovo. Baznik je prepričal predvsem s svojimi vrhunskimi predstavami na parketu, njegova osebnost in ambicioznost pa sta odločitev strokovnega vodstva le olajšali.



"Ekipa za sezono 2016/17 je tako sestavljena, okrepili pa se bomo le, če bo trenerski štab v času priprav ali v začetku sezone ocenil, da na katerem od igralnih mest nujno potrebujemo še kakšnega posameznika," je ob podpisu pogodbe povedal direktor Gorenja Velenja Matej Avanzo.

"Prvi občutki po podpisu pogodbe so odlični, saj se priključujem ekipi, s katero bomo igrali v evropskih ligah in napadali prvo mesto v državnem prvenstvu. Moja pričakovanja in cilji so visoki, kot se za klub, v katerega prihajam, tudi spodobi. Vsi igralci članskega moštva so mi poznani, z nekaterimi sem že igral v mladinski reprezentanci, ostali pa so mi znani iz državnega prvenstva. Menim, da je ekipa sestavljena iz zelo dobrih posameznikov, tako igralno, kot tudi karakterno, in zato naš uspeh v prihodnji sezoni ni vprašljiv," je bi navdušen mladi Dolenjec.

Članki iz rubrike