pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
0 04.03.2015 10:52:27

CELJE – KRKA: Ne Rožman, ampak Kačičnik?

nk-celje.si
Virusna okužba v Areni Petrol še vedno ni povsem odpravljena, toda današnja tekma s Krko vendarle ne bi smela biti vprašljiva.

Napovedi so bolj negotove, kot se morda zdi v prvem trenutku. Vsekakor pa bolj, kot so bile pred epidemijo med grofi. Celjskim nogometašem je bolezen gotovo pobrala precej energije, na drugi strani prihajajo Dolenjci po uvodni zmagi nad Zavrčem v knežje mesto nadvse motivirani in samozavestni.

Ves izkupiček so si zagotovili kljub temu, da so dve tretjini dvoboja odigrali brez izključenega igralca. In razkrili, da bodo imeli spomladi marsikaj za povedati.

S kakšno zasedbo se bodo predstavili gostitelji, bo bržčas znano šele v zadnjem trenutku, prav tako je negotovo, kdo bo ekipo sploh vodil. Simon Rožman je še vedno v postelji, včerajšnji zadnji trening je vodil njegov pomočnik Aleš Kačičnik, ki bi danes utegnil doživeti trenerski debi.

"Čeprav bi bili popolni, bi nas čakal težak obračun. Pred nami je zelo zahtevna naloga, stanje v moštvu pa je še vedno močno nejasno, tako da niti ne vemo, na koga bomo lahko računali. A kljub temu se nikakor ne predajamo, saj bomo v vsakem primeru odločno napadli tri točke. Današnja preizkušnja igralcem znova predstavlja odlično priložnost za dokazovanje, tako da jim ne manjka dodatnega motiva. Verjamem, da bodo fantje stopili skupaj in dobro začeli spomladanski del prvenstva," je povedal Aleš Kačičnik in dodal: "Podpora gledalcev nam veliko pomeni, zato si močno želimo, da bi nam danes in v soboto proti Mariboru dodatnih moči vlili tudi naši navijači. Kljub vsem težavam, ki nas pestijo, mirne vesti zagotavljamo, da se bomo borili do konca."

celje-krka

Članki iz rubrike