pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

rb
rb
0 04.03.2015 10:50:36

ZAVRČ - DOMŽALE: Veselica in nogometna vojna

Drago Wernig - TAKA
Zavrčani so znova doma. Drevi bo prenovljeni Športni park doživel premiero, ozračje bo temu primerno.

Praznično, toda seveda le ob igrišču, na zelenici bo potekala prava mala vojna. Gostitelji bodo storili vse, da bi po porazu na Portovalu vrnitev zaznamovali s prestižno zmago, na drugi strani želijo Domžalčani z uspehom v Halozah vnovič potrditi visoke ambicije.

"Pričakujem izredno težko srečanje, v začetni enajsterici se obeta nekaj sprememb. Bržčas tudi v taktični postavitvi, osnovni namen je agresivnost dvigniti na višjo raven, kot je bila proti Krki," pravi domači trener Ivica Solomun.

"Tekma v Novem mestu je že pozabljena. Obračamo nov list, pred nami je zahtevna preizkušnja z močnimi Domžalami. To bo pravi praznik nogometa in lepšega darila kot zmago si za naše zveste navijače ne bi mogel želeti. Nadvse spoštujemo naše tekmece, položaj na lestvici najbolj nazorno razkriva njihovo kakovost, vendar se jih ne bojimo. Prepričan sem, da bomo pokazali, česa smo dejansko sposobni," je odločen Jure Matjašič.

Gostje se bodo predstavili v oslabljeni zasedbi, trener Luka Elsner bo pogrešal Kenana Horića in Darka Zeca, toda to kakopak ne spreminja namena rumeno-modrih. Z želeno zmago v Halozah bi pozabili na nekoliko slabšo izvedbo na stadionu Ob jezeru in pokazali, da vrha lestvice zlepa ne mislijo zapustiti.

"Veselim se tekme. Ozračje v Zavrču bo zdaj veliko bolj nogometno, saj nas je mini tribuna v preteklosti morda kar nekoliko uspavala. Zavrčani so dobili pravi objekt in prav lepo bo biti prvi gost. Pričakujem veselico, ki jo bomo poskušali vsaj nekoliko pokvariti," pred drugim zaporednim gostovanjem razmišlja domžalski vratar Nejc Vidmar.

zavrc-domzale

Članki iz rubrike