pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ba
ba
0 04.03.2015 10:57:29

GORICA - KOPER: Vajo bi ponovili še petič

Arsen Perić
Pravijo, da gre v tretje rado. Menda.

Po prestavitvi začetka nadaljevanja prvenstva in nato še tekme s Celjani bodo Koprčani danes naposled odigrali prvo spomladansko preizkušnjo, čeprav ... "Virus, ki razsaja po državi, je zajel tudi našo slačilnico. Bojim se, da bo kar nekaj igralcev položil v posteljo, v tem primeru pa nam ne bo preostalo drugega, kot da bomo vodstvo tekmovanja zaprosili za preložitev dvoboja," je včeraj popoldne dejal prvi mož kanarčkov Ante Guberac. Če ste v njegovih besedah zaznali sarkazem, ste na dobri poti ...

Primorski obračun v mestu vrtnic seveda ni vprašljiv, Koprčani pa močno verjamejo, da bodo drugi del prvenstva začeli na želeni način. Z zmago, ki bi bila peta zaporedna v bojih za točke, na zadnjih štirih preizkušnjah so rumeno-modri vedno slavili z 1:0. Poleg tega so Goričane po srhljivki izločili še iz pokalnega tekmovanja, zato seveda ne čudi, da jim optimizma v pričakovanju prve uradne letošnje preizkušnje ne manjka.

Trener Alen Ščulac bo v konici napada pogrešal kaznovanega Jako Štromajerja, kar najbrž pomeni, da bo priložnost dobil mladi Žiga Smrtnik, pa tudi sicer imajo na Bonifiki dovolj širok in raznovrsten kader, da bo strokovno vodstvo našlo primerno rešitev.

Čeprav so v Ljudskem vrtu visoko izgubili, stanje duha v goriški ekipi in tudi okrog nje ni takšno, kot bi morda pričakovali po 'petardi'. Naj se sliši še tako čudno, so namreč varovanci Cesareja Beggija pokazali, da znajo in zmorejo, a če tega ne bodo potrdili tudi v obračunu s Koprčani, bodo simpatije, ki so si jih pridobili pod Kalvarijo, kmalu pozabljene. 


K temu dodajmo, da je NZS določila, da bosta Luka Koper in Celje preloženo tekmo 22. kroga odigrala prihodnjo sredo (11. marca) ob 18. uri.

gorica-koper

Članki iz rubrike