podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 23.05.2015 20:06:03

Velenjčani izkoristili trenutek

Nikola Miljković
Koprčani, ki jim je sezono rešila sredina zmaga v pokalnem tekmovanju, bodo konec tega prvenstva hitro pozabili.

Doživeli so namreč še peti zaporedni poraz, tokrat so jih nadigrali Velenjčani, ki bodo tako kot Koprčani sezono končali v spodnji polovici lestvice.

Čeprav so oboji igrali kar odprto, pa si pravih priložnosti kljub nekaj zaključnim strelom v prve pol ure niso priigrali. Zato pa so Velenjčani povedli v 31. minuti, ko je po podaji iz kota z glavo iz bližine zadel Klemen Bolha. Do konca polčasa gledalci niso videli več omembe vredne akcije, zato pa so domači ostali na igrišču le z deseterico, ko je tik pred koncem polčasa Jaka Štromajer dobil neposredni rdeči karton zaradi ostrega protesta po prekršku.

koper rudar_8052 nm
Nikola Miljković
Velenjčani so številčno prednost znali unovčiti v drugem polčasu. Tega so začeli z dobrim strelom Ivana Firerja z 20 metrov, ko se je izkazal David Adam, ki je dobro posredoval tudi po poskusu Maria Babića v 57. minuti.

Štiri minute zatem so tudi domači, Ivica Guberac, Matej Pučko in Patrik Posavac, izpeljali lepo akcijo, ki se je končala s strelom v prečko. Posavac je bil blizu zadetka tudi v 75. minuti, ko je s prostega strela meril le malce premalo natančno.

koper rudar_7982 nm
Nikola Miljković
Zaključek tekme pa je povsem pripadel gostom. V 79. minuti je Nikola Tolimir podvojil prednost knapov z nizkim strelom z roba kazenskega prostora, Dalibor Radujko pa je v 87. minuti kaznoval napako domačih branilcev, prišel do žoge in jo poslal v mrežo. Že v sodniškem dodatku je Enis Saramati zadel še prečko koprskih vrat.


Koper - Rudar 0:3 (0:1)

Koper - Stadion Bonifika, gledalcev 300, sodniki: Žganec (Ljubljana), Pavlič (Laze v Tuhinju) in Podobnik (Veliki Gaber).
Strelci: 0:1 Bolha (31.), 0:2 Tolimir (79.), 0:3 Radujko (87.).
KOPER: Adam, Andrejašič, Blažič (od 19. Šme), Guberac, Rahmanović (od 73. Smrtnik), Črnigoj, Krivičić, Hadžić, Štromajer, Pučko, Peshevski (od 55. Posavac).
RUDAR: Rozman, Kašnik, Firer, Krefl, Plesec (od 60. Tolimir), Jelić (od 78. Kocić), Bolha, Džinić, Radujko, Jahić, Babić (od 66. Saramati).
Rumeni kartoni: Črnigoj; Babić, Plesec, Jelić, Kašnik, Tolimir.
Rdeči karton: Štromajer (45.).

Članki iz rubrike