stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rb
rb
0 03.10.2015 14:48:50

Tavares predlaga 21. maj 2016

Drago Wernig TAKA
Čeprav rezultati niso na želeni ravni, se Maribor na poslovni ravni ne zaustavlja. Vijoličasti so uresničili nov projekt.

V Vinagovi kleti so predstavili novo vrhunsko penino Marcos, blagovne znamke Vinag, ki je rezultat sodelovanja med podjetjem Vinmar in aktualnimi prvaki.


Kakopak je poimenovana po kapetanu in najboljšem strelcu vijoličastih. "Tavares predstavlja zrelega igralca NK Maribor, ki pa je še vedno v koraku s svojimi mlajšimi kolegi. To je bila inspiracija za nastanek te penine," je pojasnil enolog Matej Markuš.

Marcos Tavares je ob predstavitvi poudaril: "Hvala ekipi, da sem prišel do teh golov in časti, da je penina dobila moje ime. Šport in alkohol sicer ne spadata skupaj, ni pa lepšega kot odpreti steklenico in nazdraviti, ko se proslavlja naslov prvaka ali uvrstitev v ligo prvakov. Tokrat smo ob predstavitvi nove penine nazdravili prvič skupaj, sem pa prepričan, da jo bomo še velikokrat odprli. Jaz že poznam datum, ki ga lahko predlagam: 21. maj 2016. Po zadnji tekmi v letošnjem prvenstvu."

Čeprav rezultati niso na želeni ravni, se Maribor na poslovni ravni ne zaustavlja. Vijoličasti so uresničili nov projekt.

Članki iz rubrike